Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
EgyébFlyerz SelectionTrend & Beauty

Etat Libre d’Orange – I AM TRASH Les Fleurs de Dechet

image004

A hulladékok illata ihlette a francia Etat Libre d’Orange (ELDO) céget.

Az ELDO területi képviselője jött el Franciaországból, aki a legújabb illatjukat mutatta be 2018. november 22-én Budapesten a Cherry Garden Parfümériában. A szokatlan illatötlettel az egyébként a termék- és élelmiszergyártás során keletkező hulladék egy részét hasznosítják.

A termék neve: I Am Trash: Les Fleurs du Dechet, azaz “Szemét vagyok: a bomlás virágai”. A gyártó cég már év elején bejelentette, hogy egy egyedülállóan szokatlan illatkompozíció megalkotásán dolgozik.

Daniela Andrier parfümőr a parfüm megalkotásakor egy termőföldet vizionált.

Szerette volna felhívni a figyelmet az emberiség jövőjére, illetve, hogy hol is tart a világ. “Egy idő múlva az ember olyan mély titkokat nyit meg, hogy megtudja változtatni az egész univerzumot: tűz, villamos energia, atomoszlás. A sötét oldala pedig: a környezetszennyezés. Az ELDO nem titkolt célja, hogy egy  új irányt vezessen be. Ezt a parfümöt hírvivővé szeretnénk tenni, nem csupán a fajok túlélésének szolgálatába, hanem mindenekelőtt a bolygó szolgálatába, ahol saját miazmáink szépségét kell tükröznie.”

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..