Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionGASZTROPROGRAMAJÁNLÓ

Evés, ivás, koktélozás a Kincsem Parkban – újra

blisshashtag03

Ahogy a tettesek az régi vágású krimikben a tett helyszínére, úgy fognak visszatérni a Bliss42 koktélcsalád gyümölcsös pukkanó bogyós italai most hétvégén, azaz szeptember 7-én, 8-án és 9-én a budapesti Kincsem Parkba, a VIII. Food Truck Show következő felvonására. Akik részt vettek itt a tavaszi megmozduláson, azokat visszatérítik az étel- és ital-különlegességek, akik nem, azoknak most mondjuk: térjenek be a Kincsem Parkba, remek élményben lesz részük. A Thaiföldön fogant és Magyarországon megszületett Bliss42 Popping Cocktails május elején mutatkozott be a VIII. Food Truck Show idei első budapesti állomásán, a Kincsem Parkban. Már akkor eszünkbe jutott az amerikai irodalom egyik legegyénibb hangvételű és mára már hazánkban is kultikus rajongásnak örvendő alakja, Charles Bukowski, aki élete nagy részét lóversenypályákon, kocsmákban és az ágyban töltötte, és aki mégis annyira termékeny volt, mint egy jobb csődör.

Bukowski, aki nagyjából mindent tudott az életről, ilyeneket tudott írni: „Azért vagyunk, hogy nevessünk a nehézségeken, és olyan jól éljük az életünket, hogy a halál féljen elvinni minket.” Ha minőségi ételeket és italokat fogyasztunk minőségi társaságban, azaz a barátaink körében, az mindig felemel, és ünnepnek számít, és így elérhetjük, hogy rettegjen tőlünk a kaszás.
Akik a nyár folyamán az ország különböző nagy fesztiváljain és kiemelt rendezvényein, Food Truck Show-kon, vagy a Balatonon, a strandokon kóstolták a Bliss42 biztonságosan lefóliázott, környezetkímélő „ÚjraPohárban” felszolgált, gyümölcsszirupos pukkanó bogyókkal ellátott koktéljának valamelyikét (vagy mindegyikét), azok mind elismerően nyilatkoztak róla, de úgy is fogalmazhatnánk, hogy ünnepi hangulatba kerültek tőle. Aki már ismeri azt az élményt, milyen az, amikor ivás közben ráharapunk egy gyümölcsös pukkanó bogyóra, ami felrobbantja és újraalkotja mondjuk az Aperol Blisst, vagy a 6cl pálinkával kevert Forrás42-t, annak nem kell kétszer mondani; most hétvégén jöjjön el újra a Food Truck Show-ra és keresse meg a már jól ismert Bliss42 Popping Cocktails tükörezüst old timer Airstream food truck-ját, az óriási koktéllal a tetején. Aki pedig még nem ismeri az élményt, azt szeretettel – és a világon egyedülálló italaival – várja a Bliss42 csapata a Kincsem Parkba, ahol nem mellesleg ügető- és galopp versenyeket is rendeznek a hétvégén.

Aztán ha vége van a nyárnak, és hűvös szelek járnak, akkor sem kell majd szomorkodni, mert Blissék az idei télre új italkülönlegességekkel készülnek. Hogy hol, mikor lehet majd velük és ezekkel az ízekkel találkozni ősszel és télen, azt megtudhatjátok, ha követitek a Facebook és/vagy Instagram oldalukat. Addig is fogadjuk meg Bukowski tanácsát: nevessünk a nehézségeken, és éljünk jól!

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..