Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
lydmor

A dán elektropop dalszerző december 1-én érkezik a Dürer Kertbe a hiper-modern világ hatásaival foglalkozó I Told You I’d Tell Them Our Story c. lemezével és különleges vizuális showjával.

Lydmor, az excentrikus dán lány mindig a kés hegyén táncol sötétség és világosság, szeretet és hideg, rend és káosz között. Ha sikerül eljutnod egy koncertjére, akkor flörtölni, táncolni, sírni és sikítani fog és megöleli a szívedet a brutálisan őszinteségével, ami a pumpáló, ritmikus elektronikus zenén keresztül érint meg, csakúgy, mint az érzelgős, álmodozós oldala is. Idén jelentette meg I Told You I’d Tell Them Our Story c. lemezét, amely egyfajta keveréke bátor zenéjének és filozófiai utazásának, amellyel a hiper-modern életet szemléli. Lydmor nem rég tért vissza egy rejtélyes utazásról Shanghaiból, az ottani élményei pedig nagy hatással voltak új albumára, melyen többek között érinti a férfi elnyomás témáját, az online kapcsolatokat és azok hatását, az elidegenedést. Helium High c. dalát a dán GAFFA-díjak gáláján úgy adta elő, hogy közben a zeneiparból és a médiából származó szexista idézeteket vetített a színpadra, ő maga pedig meztelen, fluoreszkáló, áramköröket mintázó testfestéssel bukkant fel.

Lydmornak, ami a szívén, az a száján, koncertjeit pedig különleges vizuális megoldásokkal emeli újabb dimenziókba. Különleges hangját többször hasonlították már Grimes-hez, Kate Bushoz vagy éppen Björkhöz. Lydmor előtt a Maneuver Maneuver szinti-pop duó játszik.

A 10 éves Dürer Kert és a New Beat bemutatja:
Lydmor (DK)
Maneuver Maneuver (HU)
Helyszín: Dürer Kert
Időpont: 2018. december 1.20:00
Jegyárak: 1.000 / 1.500 Ft
Elővétel: www.tixa.hu/lydmor2018_durerkert
Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/310061902864812/

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..