FLYERZ REVIEW

Extrém kikapcsolódás mindenkinek a Superfly trambulinparkban

Superfly_1

Izgalomra és valami különleges programra vágysz, ahol elengedheted magad és messzire repülsz a mindennapok kötöttségeitől? Szívesen sportolnál, miközben szórakozol is? Egyedül, barátokkal vagy akár az egész családdal? Jó hírünk van, a Superfly Budapest trambulinparkban ezt mind-mind megteheted!

A több mint 2000 négyzetméteres park állandó kínálata közé tartozik a vízesés trambulin, az óriáscsúszda, a trambulinfal vagy a zsákolópálya. Minden szerdán az egyik legtrendibb mozgásformát biztosítjuk az érdeklődők számára, ami nem más, mint a Fitness Flight. Az óra a hagyományos fitness elemeket foglalja magában, de mindezt a következő szintre emelve, a trambulinokon ugrálva folyik az edzés a színes és adrenalindús környezetben.  

Ha érdekel a ninja pálya vagy a parkour világa, de még nincsenek meg az alapok vagy fejlesztenél a mozdulataidon, akkor a csütörtök a Te estéd.  Minden csütörtökön, a televíziós ügyességi vetélkedőműsorból is ismert játékosok nyílt edzést tartanak, így az igazán profiktól tudsz tanulni a közös edzés alatt.

A hétvégén pedig minden reggel a szülők és a gyerekek vannak főszerepben, ugyanis a Kölyökjárat ideje alatt a 9 éven aluli gyerekek mindkét szülőjükkel egy jegy áráért együtt ugrálhatnak a parkban, hogy a minőségi időtöltés minél könnyebben kivitelezhető legyen az elfoglalt mindennapokban.

A Superfly Budapest népszerű a szülinaposok között is, hiszen egyedi és izgalmakkal teli helyszínt biztosít a szülinapi bulikhoz, külön asztalfoglalással és finomságokkal a park büféjéből, hogy valóban emlékezetes élmény maradjon a szülinapi party.

Tudjuk, hogy a park az extrém mozgásformák közé tartozik, azonban büszkék vagyunk arra, hogy az eszközök biztonságosságát és karbantartását tekintve a maximumot hozzuk. Ehhez párosul a lelkiismeretes Flight Crew, akik a járatok ideje alatt is figyelnek és segédkeznek abban, hogy a látogatók a legjobb élményekkel térjenek haza.

Csekkoljátok le a parkot és a programokat a pontos részletekkel oldalainkon és szárnyaljunk együtt!

www.facebook.com/superflybudapest/

www.instagram.com/superflybudapest/

www.superflybudapest.hu

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .