SPORT

Ezek a csajok tudtak valamit! Vintage sport fotók

vintage_nyito

a-fitness-ejszakaja-aprilis

A déd- és üknagymamák generációjához nem igazán a sportolás fogalmát társítjuk fejünkben. Pedig akkoriban is voltak nők, akik tudatosan edzették testüket, és szerencsére volt, aki megörökítse őket. Vintage fotókat gyűjtöttünk nektek, amelyeken csupa olyan modern nő szerepel, akiknek már akár 100 évvel ezelőtt is fontos volt a fittség, vagy éppen a versenysport.

vintage_fraulein_kussin_mrs_edwards_1912
kép: Pinterest.com

A 104 éve készült kép feliratának tanúsága szerint Mrs. Edwards és Fraulein Kussin készül kiütni egymást.

vintage_vivas
kép: Pinterest.com

Ezt a korai vívóhölgyet nem lehet nem szeretni eszméletlen stílusos sportruházatában, kihívó tekintetével, ebben az arisztokratikus pózban.

vintage_futogep_1920
kép: Pinterest.com

Az 1920-as évek futópadjait (bizony!) láthatjuk a képen. A korabeli cardiózó hölgyeknek külön tisztelet jár, hogy ezekben a cipőkben álltak a gépekre.

vintage_1930_szovjet
kép: Pinterest.com

1930-as évek, szovjet sportolónők lógnak a szeren. Micsoda fotó!

vintage_gyuras
kép: Pinterest.com

Abbye Eville a testépítés női úttörője, az első fitneszmodellek egyike, aki a ’40-es években a világ első, nők számára létrehozott konditermét nyitotta meg az Egyesült Államokban. Bájos, erős, gyönyörű.

vintage_1953
kép: Pinterest.com

A több mint 70 évvel ezelőtt készült kép különlegessége, hogy az ausztráliai Norfolk-szigeti sportolóhölgyek egyike bizonyos Agnes Unger.

vintage_tenisz_30
kép: Pinterest.com

Egy mai szemmel nagyon vicces kép. Hol volt ekkoriban a dohányzást démonizáló közvélekedés!

vintage_vizisi
kép: Pinterest.com

Csajok, ugye megjött a kedvetek egy kis mozgáshoz? Itt a tavasz, sportolásra fel! Április 16-án pedig találkozunk a FITNESS ÉJSZAKÁJÁN. Ugye?

KEZDD EL!

Az első lépések mind ijesztőnek tűnnek, de csak kezdd el, nyomd a START-ot! Hiszen már vártak Rád, egyenesen büszkék Rád, segítenek majd Neked és ott lesznek Veled, míg el nem éred a célod.Tudod miért? Mert végre ELKEZDTED! A Flyerz bemutatja: A Fitness Éjszakája – Megmozgatjuk a várost!2016. április 16-án már 16:00-tól országszerte!Részletek: https://www.facebook.com/events/749536058510550/

Közzétette: Flyerz Magazin – 2016. február 17., szerda

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .