Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionNIGHTSHIFTPROGRAMAJÁNLÓ

Ezek voltak a legmenőbb Flyerz Magazin borítók 2009-ben

Untitled-design-28

Gondoltad volna, hogy a Flyerz Magazin idén már a 14. születésnapját ünnepli? Ez alkalomból előszedtük a régi Flyerz Magazinokat, és összegyűjtöttük nektek a legjobb címlapokat. Egy olyan korszakhoz kötődnek ezek a kiadványok, melyet ma is sajnálunk, hogy véget ért. A magyar partikultúra megváltozott, eltűntek a megaklubok és velük együtt azok a bulik is, melyeket ezrek vártak hétről-hétre.

Ugorjunk most vissza egy kicsit 2009-be és idézzük fel azt az időszakot a Flyerz Magazin akkori borítói által!

Vésd be a naptárba március 3-át, mert ezen a napon, egy estére feltámad egy évtized, mely megváltoztatta életünket. Találkozzunk az akkor megismert barátokkal, bulizzunk a korszak legjobb zenéire, ugráljunk együtt az akkor népszerűvé vált DJ-kel, akiknek legszebb partiélményeinket köszönhetjük!

Részletek: Flyerz Classic Szülinapi Party – Március 3 – Symbol

 

Idézzük fel mit is jelentett az Aranykorszak! Legendás klubok – Bed, Studio, Bed Beach, White Angel, Home –, máig népszerű lemezlovasok, és megannyi emlék, amely ezekhez köthető. 100 Pezsgő Éjszakája, Diszkószínház, 69 Party, vagy  több világhírű DJ fellépése- ez mind a Flyerzhez köthető.

Újra átélheted az évezred elejének felejthetetlen buli hangulatát a végtelen lehetőségek tárházával rendelkező patinás helyszínen, a Symbolban. Ott találkozunk!

►Helyszín: Symbol

https://www.facebook.com/events/2070258306527257/?__mref=mb

Dj-k:

★Hamvai P.G.

★Dj Free

★Magonyi L.

★Fatboy

★Konga: Fagyi

 

►Belépő:

Elővételben: 2000 Ft

A helyszínen: 3000 Ft ajándék Flyerz CD- vel a készlet erejéig

 

VIP elővételben: 5000 Ft

 

Asztalfoglalás: +36 30 748 4050

 

Korhatár: 18+

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..