Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
NIGHTSHIFT

Ezeregyzene DJ- je a Catronic- on: Peter Makto

Screen Shot 2019-10-04 at 11.30.28

Most pénteken kezdetét veszi Budapest legújabb bulisorozata, a CATRONIC, a város legmenőbb helyén, a CAT-ben. Nem szeretnénk lespoilerezni az estét, de annyit elárulhatunk, hogy az elektronikus zenéé lesz a főszerep. A legjobb zenékről pedig egy erős DJ csapat fog gondoskodni, akik közül most Peter Makto-ról lesz szó egy kicsit bővebben.

Peter Makto (régebbi művésznevén Dandy) 23 éve a hazai DJ pultok állandó szereplője. Változatos szettjeivel sikerül állandó varázslatban tartania a nagyérdeműt. Nem igazán tudnánk és nem is akarjuk zeneileg kategorizálni a stílusát, hiszen elképesztően sokszínű… egyetlen nemes célja az, hogy minden egyes fellépésén közös hullámhosszra kerüljön a közönséggel és ebben verhetetlen! Műfajtól függetlenül, deep house-tól, az őrült peak time zenékig az éjszaka közepén Peter Makto-ra mindig számíthatunk és biztosan fergeteges buliban lesz részünk.
Amellett, hogy tehetségének köszönhetően szinte az összes magyar klubban hallhattuk és hallhatjuk zenélni, napjainkra bőven akad fellépése külföldön is. DJ tevékenysége mellett 3 zenei kiadó tulajdonosa és vezetője. A világ elismerését pedig a saját csapatának és brandjének kiadója a Truesounds Music által érte el. Az elmúlt években a producerkedésbe is belekóstolt, ami mára már egy kötelező elem a zenei iparban. Alkotásait nem egyedül, hanem társával Gregory S-el készíti. A páros remixei és original track-jei a világ legnagyobb klubjaiban szólaltak már meg. A Patex című zenéjük hónapokig pörgött Ibizán a Pacha-ban Solomun kezei alatt. Mindig van saját zene a szettekben, ezért biztosan hallhatunk majd pár kincset péntekenként a CATRONIC-on is.
Egy szó, mint száz, Peter Makto kiválóan teljesít, mind DJ-ként, mind pedig buliszervezőként és producerként is – Mi csillagos ötöst írnánk mindegyikből a ZElleNörzőjébE. Október 11-én pedig fixen a CAT-ben fogja csapatni, érdemes csatlakozni!
Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..