Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
FILM

Ezért izgalmas egy szabadtéri mozi

38038943_l

A szabadtéri mozik régebben elterjedtek voltak, ma már csak elvétve lehet találni, pláne igazán jót. Ugyanakkor éppen a kertmozik számának megcsappanása miatt, igazi különlegességnek számítanak. Nem mindenkit vonz ez a fajta filmnézés, de aki egyszer kipróbálja, azt alighanem magával ragadja. Teljesen más ugyanis így mozizni, mint egy zárt teremben, mindenképpen van benne valami plusz. Hátránya, hogy leginkább tavasszal és nyáron élvezhető, igaz, akkor nagyon.

38038943_l

Nem kell elviselned a plázák tömegét

Nem mindenki élvezi a nyüzsgést és a tumultust, sőt. Sokakat a rosszullét kerülget, ha belegondolnak, hogy egy pláza tömegén kell átverekedniük magukat a moziig, majd szintén tömegben várakozni a kassza előtt, aztán beülni egy zsúfolt terembe, ahol úgy kell átesni mindenkin, míg elmászol a helyedig.

A szabadtéri mozik egy kicsit másképp működnek. Igaz, sorban állni lehet, hogy itt is kell, de közel sem akkora a tömeg, nem ütközöl bele másodpercenként vásárolgató emberekbe. Ja, és legalább elférsz, nem 10 ember ölében végigmászva jutsz el a helyedre.

 

Nem muszáj székben ülni

Volt már veled olyan, hogy egy hosszabb filmet nézve a moziban már zsibbadt a feneked, fészkelődtél, sehogy sem volt kényelmes? Nos, egy kertmoziban még csak nem is kötelező széken ülve élvezni a vetítést. Vihetsz magaddal pokrócot, és akár egy piknikkel is összekötheted a moziélményt. Közben ülhetsz, állhatsz, feküdhetsz, ahogy neked jó, csak egy dologra figyelj: senkinek ne legyél képben.

mozi-1437497806

Friss levegő

Amikor egy moziterembe beszorul egy csomó ember, hamar elkezdheted úgy érezni, hogy elszívják előled a levegőt, még akkor is, ha egyébként nincs különösebb bajod a tömeggel és a zárt helyiségekkel. Egy kertmoziban egész végig friss levegőt szívhatsz, élvezheted a kellemes nyári szellőt az arcodon. Sokkal jobb, mint egy levegőtlen helyiségben izzadni 100 másik emberrel együtt.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..