FLYERZ REVIEW

Ezt a bulit ma nem szabad kihagynod! – Last minute ajánlat az este tökéletes eltöltéséhez!

pexels-photo-342520_Fotor

Ma este ismét különleges eseménynek lehetünk szem és fültanúi a TEREM Budapest falai között! A Budapest Calling sorozat 4. születésnapját ünnepli, és a világhíres elektronikus zenei kiadót, Anjunadeep-et látja vendégül!

Srácok, ha a munkából hazatérve még mindig azon gondolkodtok, hogy ezt a mai esős pénteket mivel tehetnétek jobbá, akkor nem kell tovább agyalnotok: szállítjuk a megoldást! Még nem késő láncreakcióban végighívnotok egymást a haverokkal, hogy egy minőségi partiban találjátok magatokat – és egymást – az est folyamán!

A mai napon tartja ugyanis a Budapest Calling 4. születésnapját, és ennek tiszteletére egy igazán finom, kellemes hangzású szeánszot rendez számotokra. Itt nem lesz semmiféle durva szeletelős toporzékolás: az Anjunadeep profi előadói szolgáltatják majd a leglágyabb ’deep’ hullámokat – ezeken ringatózva juthattok el fokozatosan a csúcsra!

Három sztárvendég érkezik szerte a világból, LANE 8 San Franciscoból, YOTTO Helsinkiből és Dom Donnelly Londonból. Tőlük bizsergetően finom hangzásra, igazi ‘flow’-ra számíthattok, némi house-és teches mellékzöngével. A pazar zenei élményen kívül egyedülálló, profi vizuállal készülnek a szervezők!

Az Anjunadeep londoni kiadó már 10 éve dolgozik a zenei piacon, és több mint 200 minőségi megjelenéssel biztosította be magát. A kiadót olyan sztárfellépők képviselik, mint Jody Wisternoff, a 16 Bit Lolitas, Dusky, Vincenzo, Eelke Kleijn, és Jay Lumen. Szerintünk ezzel bőven sikerült meggyőzni Benneteket arról, hogy nagyon is érdemes ma este ellátogatnotok a TEREM Budapestbe!

A Budapest Calling 4. szülinapi partijának időpontja: 2017. május 5., péntek 23.00-06.00

Helyszíne: TEREM Budapest, Piarista köz 2., Budapest V. kerület

Jegyvásárlás: itt.

Az eseményt itt érhetitek el Facebook-on.

Borí<tókép forrása: itt.

 

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .