SPORT

Ezúttal Juan Pedro Lopez remekelt a  Kometa Cycling Teamből

MURCIA275-1200x800

65. Klasika de Primavera

Amorebieta-Amorebieta (171,6 km)

Juan Pedro López  vasárnap a tizenötödik helyen végzett a Primavera de Amorebieta Klasika-n. A történelmi Biscayan versenyen ismét az utolsó szakaszon a Muniketagane és az Autzgane emelkedőjén dőlt el a futam és az ötödik egymást követő évben a Movistar WorldTour versenyzője nyert.

A Kometa Cycling Team megmutatta ambíciót és remek hozzáállását! Érdekesség, hogy a verseny során a győztes átlagsebessége 43,4 km/h volt.

Az andalúz versenyző volt a kiemelt a csapatban, és a cél az volt, hogy a sevillai  verseny utolsó szakaszán az esélyesek között legyen, amit bőven túlteljesítettek. Mindaddig a csapatnak arra kellett figyelnie, hogy a támadási kísérleteket visszaverjék, amik általában ezen a szakaszon jönnek és jól védjék az első számú emberüket, ami olyan munka, amelyben Juan Camacho ismét remekelt. López nem csatlakozott egy szökéshez amely Durango magasságában történt, és amiben számos fontos név vett részt, beleértve Eduard Prades-t, Julen Amezquet-át és Ángel Madrazo-t.

6:32-nél Isaac Cantón (26), Jose Antonio García (27) and Stefano Oldani (28) beértek a célba.

Daniel Viegas, (48) 17:27-nél, ugyanabban az időpontban érkezett, amikor Juan Camacho: “Nagyon pozitív nap volt. Mielőtt elkezdtem volna a versenyt, már arra gondoltam, hogy az első szakaszon elmegyek, mert jó volt számomra és ez sokkal kedvezőbb terep volt. Boldog voltam abban az értelemben, hogy megmutathatom, hogy jó formában vagyok, mind edzésen, mind a versenyen. A verseny teljesen megváltozott, amikor belépett a körverseny szakaszba, teljesen más versennyé vált. Megpróbáltam, de nem tudtam lépést tartani az első csoporttal. Mindenesetre úgy gondolom, hogy a csapat ma nagyon jó teljesített.”

Nem ez volt a legjobb nap a fiatal Samuele Rubino számára, akinek vissza kellett vonulnia: „Nem jó lábbal keltem fel. Többet kell versenyeznem a fizikai állapotom javítása érdekében. Azonban a Basque élmény mesés volt és nagyon szórakoztató, szeretek itt versenyezni.”

Forrás:Faster Promotion

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .