DSC07297

A Római-part már eddig is a kedvenc partszakaszaink egyike volt Budapesten. Lássuk be: igazi nyaralós érzéssel tölt el bennünket, ha végigsétálunk a Rómain. És nem csak a hekk, a sült kolbász meg a fröccs miatt, hanem a hangulat miatt is. Ezt a hangulatot lovagolja meg a Fan Beach, a fővárosi tengerpart legújabb gyöngyszeme!

Bő egy hete nyílt meg a Fan Beach, de már messzire viszi a víz a hírét. Nem véletlen: kellemes „before bar” lazulós hangulat, lágyan lüktető deep house háttérzene – ez az, amire nekünk most a leginkább szükségünk van, főként a tűző napsütésben.

Fan Beach – a Római-part új “before bar”-ja, a Lidotól három percre

A Fan Beach a Római-part legszebb területén, a Lidótól nem messze található, egy nem kis placcon. Leginkább hat szóval tudnánk jellemezni: terasz-grill-before bar, és Dunapart-zene-szórakozás. A Fan Beach egy óriási kültéri, teraszos szórakozóhely, de nem a klasszikus értelemben véve. A hétköznapokon ugyanis a szolid hedonista életmódnak megfelelően üldögélhetünk, pihenhetünk vagy napozhatunk a Fun Beach-en, és ezt akár egész nap is megtehetjük.

Ha megéhezünk, finom grill ételek közül válogathatunk, és mivel a before bar-nak ez a dolga, hűsítőt is kapunk melléjük. Fröccs van minden mennyiségben, hogy valahogy kibírjuk a kánikulát – kora este pedig elkezdhetünk alapozni, amihez a hangulatot a koktélok adják meg. Mindezt persze – a Rómain megszokotthoz képest – elérhető áron kapjuk.

Vaslapon készülnek a finomságok – a Fan Beach-en nem maradsz éhen!

Közben a füleinken keresztül bekúsznak az agyunkba a kellemes lazítós dallamok, és ez az, ami a Fan Beach-et – számos más vonzó tulajdonságán kívül – pillanatokon belül törzshelyünkké teszi. Majdnem olyan jól érezzük magunkat, mint otthon (mert a legjobb otthon, ugye), csak egy picivel még jobban. Mert itt kiszolgálnak minket, és a jót bizony hamar megszokja az ember.

Finom koktélok, elérhető áron – itt tényleg lazulhatsz!

Ha ez még nem lenne elég, akkor beszélünk kicsit a hétvégékről. Már a nyitóbulin is érezhető volt, hogy a budai oldalon egy különlegesség nyílt némi extrával (mert a vízparti pozíció nagyon is az), de a fellépők előre vetítették a közeljövőre vonatkozó színvonalat is. A Fan Beach – Grand Opening, Classic partiján ugyanis Magonyi L, Newik, DJ Nasty & Marchello és Mr. Kaufer gondoskodott a Duna-parti partiról.

A jövőben pedig minden pénteken és szombaton hasonló felhozatalra számíthatunk, ami egyet jelent: mégpedig azt, hogy nem csak az egész napot fogjuk ezentúl ott tölteni (akár), hanem bizony az éjjel nagy részét is. 🙂

A hangulat már a nyitóbulin elég jó volt…!

A legjobbat a végére tartogattuk: a belépés díjtalan, szóval sajnálattal közöljük, hogy semmiféle akadályba nem ütközhetsz odafelé menet. És mielőtt elindulsz, szólj a haveroknak is, mert csapatostól még jobb élmény a Fan Beach! Főként, hogy erre a hétvégére is kinéz egy jófajta mixelés…

További információk a Fan Beach-ről:

Helyszín: Római Part 47., Budapest III. kerület (3 percre a Lidotól)

Hétvégi program:

Időpont: 2017. június 16-17. péntek-szombat
Party: Fan Beach Weekend
Dj’s: Magonyil I Marchello I Andrea Lane I Julian Kid

Facebook esemény

Facebook

Instagram

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .