Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
PROGRAMAJÁNLÓTrend & Beauty

A FASHION ISSUE – A MI ÜGYÜNK jótékonysági célú kezdeményezés

0-1024x576

FASHION ISSUE – A MI ÜGYÜNK néven kerül megrendezésre az egész napos jótékonysági divatrendezvény, amelynek dátumát jó, ha minden divatrajongó feljegyzi, március 23-án, szombaton ugyanis tobzódhatnak a divat- és szépségápolást érintő programokban. Bloggergardróbvásárt tartanak, kerekasztal-beszélgetéseken és designeraukción vehetnek részt, ráadásul a helyszín is pazar lesz, a főváros legújabb és legnívósabb kulturális központja, a SOCIÉTÉ BUDAPEST ad otthont a kezdeményezésnek.

A kezdeményezésben hazai designerek, bloggerek és véleményvezérek is részt vesznek, a jótékonysági árverésen pedig több mint 15 hazai tervező egyedi tárgyára licitálhatunk: különleges ékszerek, divatkiegészítők és szolgáltatások is kalapács alá kerülnek többek között olyan hazai márkáktól, mint a dorivisy, a Karman Jewelry, a BORIBIANKA, a Vengru vagy a Müskinn. Az aukció háziasszonya Winkler Nóra lesz.

A nemes kezdeményezést mi, résztvevők már azzal is támogathatjuk, ha elmegyünk, és bekapcsolódunk a programokba, a belépőjegyekből befolyó összeget ugyanis teljes egészében a Menedékház Alapítvány kapja. Az 1500 Ft-os jegy ellenében pedig részt vehetünk a gardróbvásáron és a kerekasztal-beszélgetéseken is.

PROGRAM
11:00–18:00 – Bloggergardróbvásár

Kerekasztal-beszélgetések Ott Anna moderálásában:
12:00 InfluencerPower– a véleményvezérek ereje

14:00 Beauty is my business – a szépségipar üzleti oldala

16:00 ELLE tavaszi trend prezentáció – a legfrissebb trendek első kézből

20:00 Designeraukció

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..