02-X7000-FEA-0103-06

Az ADATA bemutatta az X7000 hordozható töltőjét. Már a modell neve is elárulja teljesítményét, a készülék 7000mAh kapacitású. Az X7000 dupla USB csatlakozón keresztül, egyszerre akár két eszközt is tölthetünk. A stílusos kialakítás alatt kifinomult alkatrészek és intelligens áramkörök számos védelmi megoldást is kínálnak, a rendkívül tartós anyaga miatt fokozottan tűz és ütésálló is. A testreszabott szálcsiszolt alumínium textúrált felülettel és az oldalsó kemény műanyaggal egyedi és összetéveszthetetlen megjelenést kölcsönöz az X7000-nek. Három színben érhető el, az X7000 a közepes és prémium teljesítményű töltők között helyezkedik el félúton, melye okostelefonunkat, tabletünket és más eszközeinket is tölthetjük.

Divatos funkcionalitás
Míg a mobil töltők többsége unalmasan kinézetű, az ADATA X7000 már önmagában is egy ipari remekmű. A tartós alumínium és a műanyag panelek kombinációja páratlan vizuális élményt nyújt. Ez az innovatív töltő ellenáll a karcoknak és ujjlenyomat taszító is. Súlya mindössze 210g, 12mm vastag, így szinte minden zsebben tökéletesen elfér. Az X7000 három különböző színben minden eszközhöz illik: titánium szürke, kék és piros. Fényes fehér LED mutatja a töltöttségi szintet, valamint a töltés folyamatát és az alacsony töltöttségi szintet egyaránt.

Gyors és hatékony töltés
Az X7000 két USB porton összesen 2.4A kimenő teljesítménnyel képes kiszolgálni a csatlakoztatott eszközöket. Természetesen egyidejűleg is használhatóak a csatlakozók, amivel időt takaríthatunk meg. A 7000mAh teljesítménnyel egy okostelefont háromszor, egy tabletet pedig egyszer tölthetünk fel. Így már bőven van elegendő energiánk a mobileszközünkön a videók megnézésére és készítésére.

 

Kívül belül tartós
Az ADATA számára a biztonság kiemelt fontosságú, főleg, ha akkumulátorokról beszélünk. Az aprólékosan megtervezett áramkörökbe a mérnökök hat fontos védelmi technológiát építettek bele, így a hő, rövidzárlat, túlfeszültség, túltöltés és kisülés elleni védelmet. Külsőleg a töltő kemény és tűzálló polikarbonát házat kapott, mely megfelel az IEC 60950 előírásoknak, így biztonságosan hordozható a legkülönfélébb környezetben is.

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .