Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Trend & Beauty

Fekete péntek a fehér fogakért!

12

Mindenki szeretne ragyogóan fehér fogakat, de a rendelői fogfehérítést csak kevesen engedhetik meg maguknak és sokan félnek is a fogfehérítés után fellépő fogérzékenységtől. Mitől más a BrightWhite®?

A BrightWhite® egy új generációs ULTRA WHITE formulával rendelkező peroxid-mentes otthoni fogfehérítő. Az otthoni fogfehérítés terén rendkívül hatékony, egyszerűen alkalmazható és biztonságos megoldást nyújt ahhoz, hogy használói élvezhessék a gyönyörű hófehér fogak előnyeit. Tehát leegyszerűsíti és olcsóbbá teszi a fogfehérítést.

Miért fontos, hogy a BrightWhite® otthoni fogfehérítő peroxid-mentes?

2012-ben az egész EU területén betiltották a peroxid tartalmú otthoni fogfehérítők használatát. Ezen termékek orvosi felügyelet nélküli alkalmazása ugyanis veszélyes, ezért kizárólag fogorvosok használhatják, otthoni fogfehérítésre szigorúan tilos! Mivel a BrightWhite® termékei teljesen peroxid-mentesek, nem károsítják sem a fogakat, sem a fogínyt. Ezeket már nemcsak fogorvosok használhatják, hanem a fogyasztók is az otthonukban.

1

Honnan érkezett hazánkba a BrightWhite®?

Természetesen a fogfehérítés őshazájából származik, Amerikából. Köztudott, hogy az U.S.A.-ban végzik naponta a legtöbb fogfehérítést a világon és az ottani fogorvosok is az otthoni fogfehérítést ajánlják pácienseiknek. Termékünket az Amerikai Fogorvosok Egyesülete (ADA) is támogatja és ajánlja. Illetve a termék szakmailag elismert és rendelkezik Európai Uniós CPNP regisztrációval és biztonsági értékeléssel is.

Milyen előnyei vannak a termékcsaládnak?

Azontúl, hogy peroxid-mentes, nincsenek egészségkárosító mellékhatásai. Így különösen ajánljuk az érzékeny ínyűeknek és fogúaknak. Ezzel a termékkel kerülhetővé válnak olyan problémák, mint a fogérzékenység, bőrpír, irritáció és vérzés, de mégis képes arra, hogy ugyanazt a ragyogó hófehér mosolyt érje el, mint peroxid-tartalmú társai.

November 25-én -30%-al olcsóbban lehet hófehér mosolyotok!
November 25-én -30%-al olcsóbban lehet hófehér mosolyotok!

Hogyan működik a termék?

A fő alkotóelem a sodium perborát-monohidrát, melyből a hideg LED fényhatására aktív oxigén szabadul fel. Az oxigén a fogzománc mikrobarázdáiba behatolva fejti ki fogfehérítő hatását. A végeredmény ugyanaz, mintha fogorvos végezte volna a fogfehérítést, csak itt természetes kozmetikai anyagokkal érjük el ugyanazt a hatást.

Hogyan kell elképzelni a használatát?

Nagyon egyszerű, gyors és kényelmes. A fehérítőgélt egy dupla-ívű komfort szilikonfogsínbe töltjük, amit nem kell hőformáznunk, csak felcsatoljuk a lámpára és beletöltjük a gélt. Ezután a szánkba vesszük a 6 LED izzós lámpával és 45 percig kényelembe helyezzük magunkat. A kezelés mindössze 45 percet vesz igénybe alkalmanként és már az első használat után 4-6 árnyalattal fehérebb fogakat kapunk. A teljes fehérítés 10-20 alkalom, mely után a fogak akár 12-14 árnyalattal fehérebbek lesznek. A fogfehérítést 3-4 havonta célszerű megismételni.

Mire kell figyelni a használat során?

A kezeléseket követően 3-4 óráig nem szabad enni, dohányozni és 48 óráig kerülni kell a színes ételek, italok fogyasztását!

November 25-én -30%-al olcsóbban lehet hófehér mosolyotok. 🙂

Részletek: www.brightwhite.hu

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..