Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Trend & Beauty

Fekve fogyni? – Ma már semmi sem lehetetlen!

2

Számtalan alkalommal próbáltál millió diétát és testedzést? Mindig feladtad? A nem rég nyílt KN BodySlim Studio lehet a segítségedre, hogy még nyárra elérd a kívánt formát és büszkén feszíts a strandon a már méretekkel kisebb fürdőruhádban! Andival, a szalon testkezelőjével beszélgettünk.

Miben más a BodySlim Studio, mint más testkezelésekre specializálódott üzletek?

Andi: Ami a legfontosabb talán, hogy az új testkezelő hullám felárazott. Nálunk olyan áron érhetőek el a kezelések, amiket éppúgy meg tud fizetni egy egyetemista, mint egy családanya.

Melyek ezek a testkezelések?

Andi: Van lipolézerünk, ami egy alacsony frekvenciájú lézer technológia, amit hatékonyan használ az orvosbiológia is. Alkalmazása célzott zsírbontást és ami a legjobb, közben bőrfeszesítést, stírák elhalványodását is elősegíti, mondhatnám 3 in 1. Különböző ingeráramos gépekkel is fel van szerelve az üzlet. Ezeknek kúraszerű alkalmazásával nem csak a felszíni, hanem a mélyebben fekvő izmok is megmozgathatóak, így segítve az adott terület aktivációját. Olyan problémás területekről tudjuk árammal eltűntetni a makacs zsírpárnákat, ahol a diéta és a sport hatástalan. A nyirokmasszázs gépünk vendégeink egyik nagy kedvence, hiszen a nyomásterápiás funkció kifejezetten a szervezet nyirokrendszerének serkentésére lett kialakítva. A pneomatikus masszázsnak köszönhetően a nyirokkeringés felgyorsul, ezáltal gyorsabb fogyás érhető el. Infraszaunánk is a gyorsabb fogyást hivatott szolgálni, amit paprikás testtekercseléssel együtt alkalmazva a leghatékonyabb módja a méregtelenítésnek, körméret csökkenésnek.

Ezekre a gépekre külön-külön bérlet kapható vagy hogyan kell elképzelni?

Andi: Nem! A legjobb az egészben, hogy a havi bérletünk nem csak, hogy a legolcsóbb a régióban, hanem komplex is, tehát minden gép használható vele, naponta akár 2 kezelés is igénybe vehető.

Vannak már sikertörténeteitek?

Andi: Azt gondolom az eleve siker, hogy vendégeink visszajárnak és sokan a második, harmadik bérletüket veszik. Legnagyobb fogyásunk egyik törzsvendégünkhez köthető, aki két hónap alatt 16 kilót dobott le.

Ezek a kezelések fájdalmasak? Illetve mennyi időt vesznek igénybe?

Andi: A legkevésbé sem fájdalmasak, kezelőágyainkon fekve sokszor elalszanak a vendégeink. Egy kezelés 20 perc, általában 2-őt szoktunk csinálni egy nap és heti 2-3 alkalom javasolt, de van aki négyszer is ellátogat hozzánk.

Hol lehet titeket megtalálni?

Andi: Gazdagrét szívében, a Regős közben vagyunk, ami nagyon könnyen megközelíthető, bár nem a városközpontban van.

Ha további információk érdekelnek keresd fel a KN BodySlim oldalát és legyen bomba alakod nyárra!

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..