FLYERZ REVIEW

Felejthetetlen élmény ajándékba – a Motorcsónakázás a Dunán csapatának luxushajójával!

IMG_8902kék

Manapság sokszor elgondolkodunk: mivel is lephetnénk meg szeretteinket, barátainkat egy-egy jeles alkalomból. A tusfürdő lejárt lemez, a szokásos plázás ajándékutalványokról nem is beszélve… Mindenki szeretne különleges ajándékot adni – és valljuk be, kapni is. Figyelem, azonnal szállítjuk a megoldást!

Azzal azt hiszem mindenki egyetért, hogy a legszebb ajándék az élmény. Egy olyan felejthetetlen időtöltés, mely nem csak az adott napot aranyozza be, de általa sokáig kitart a jókedvünk, a vidám mosoly az arcunkon.

Erről a bizonyos mosolyról beszélünk – és nem csak az élmény közben, hanem utána is!

Ezt pedig a Motorcsónakázás a Dunán csapata nagyon is jól tudja! És nem csak tudja, de hozzá is segít Téged ezekhez a csodás pillanatokhoz! Nem mással, mint egy hófehér luxusmotorcsónakkal, és számos programlehetőséggel.

Gondolj csak bele… már annyiszor bejártad keresztbe-kasul a várost. Róttad az utcákat, jártál a főváros legszebb parkjaiban és utcáiban – de milyen gyakran látod Európa egyik legszebb ékkövét a vízről?! Ugye, hogy ugye? Egészen más látvány…

Budapest még csodásabb a vízről!

A lehetőségeid pedig igen széles skálán mozognak. A fix pont a létszám (6 fő + 1 fő személyzet), illetve a páratlan látvány és egy fergeteges hangulatú – minimum – egy óra. A többi rajtad, jobban mondva az alkalmon múlik. Lefoglalhatod a luxusmotorcsónakot szülinapi meglepetésként, leány- és legénybúcsúra, évfordulóra, vagy csak úgy!

Részünkről a romantika élvezi az elsőbbséget: és azt gondoljuk, ez nem csak a mi véleményünk. A motorcsónak ugyanis már több ízben várt – a fehér ló szerepében – a Római-parton mit sem sejtő hölgyeket, akik egy órával később kipirult arccal, örömkönnyekkel szálltak ki ugyanott, ujjukon csillogó gyűrűvel.

Számos program közül választhatsz – a Motorcsónakázás a Dunán csapata készséggel áll rendelkezésedre!

Ha különleges vacsorára vinnéd párodat, szakíthatsz a hagyományokkal! Lepd meg olyan módon, amire bizony még ő sem gondolna: behűtött pezsgővel egy luxus motorcsónakon, mely egyórás élményút után elvisz Titeket szinte bárhová, ahol lehetőség van kikötni – legyen az Szentendrén a hangulatos korzó, vagy a Margit-sziget, esetleg valamelyik rakpart. A látkép az esti fényekkel a legszebb – tökéletes és bódító aperitif, egy finom vacsora előtt.

Ha pedig nem vagy épp szerelmes hangulatodban, az sem baj: pont erre találták ki a vízisporttal (pl. vízisí, water tube, wakeboard), vagy fánkozással egybekötött motorcsónakázást! Vagy a csapatépítést, esetleg (vízi) városnézést. A rugalmasságot, a szakavatott kapitányt és az élményt a Motorcsónakázás a Dunán csapata vállalja – a többi már rajtad, rajtatok múlik! 🙂

Sport, romantika, városnézés – és mindezek akár együtt, egy gyönyörű luxusmotorcsónakkal!

Mi azt mondjuk: irány a Római-part, hogy rendhagyóan ünnepelj meg bármit, amit csak szeretnél!

További információ:

WEB

Facebook

Instagram

Google +

Youtube

 

 

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .