Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
SPORT

Felkészült a télre a tested-lelked-verdád?

bss4

Mások előtt mindig dicsérjük hűséges járgányainkat és ódákat zengünk róluk, mert télen-nyáron, a rekkenő kánikulában és a velőig ható fagyban is kitartanak mellettünk. Autónk komfortját élvezve viszont gyakran megfeledkezünk róla, hogy téli csizmára, egy kis ápolásra és valami lélekmelengetőre a négykerekűeknek is szükségük van még a zord idő bekövetkezte előtt. A felelősségteljes autóvezetők ilyenkor a BSS Oil Group budakalászi autós-motoros paradicsomába látogatnak, ahol megfelelően felkészülhetnek a mínuszokra kedvencükkel.

Amellett, hogy profi szakemberek veszik kezelésbe a járgányokat a modern gépparkkal felszerelt műhelyben, mi is jól érezhetjük magunkat a BSS bisztróban. Fogyaszd el kávédat, kóstold meg a séf hazai és mediterrán ízvilágú specialitásait vagy egy gazdagon megpakolt hamburgert és megannyi mást finomságot minőségi környezetben, míg járműved biztos kezekben töltődhet fel hasonló prémium szolgáltatás mellett.

Vészesen közeleg az év latyakos, havas, jeges időszaka, melyben nem árt, ha két dolognak is komolyabb figyelmet szentelünk: Az egyik a téli gumik felhelyezése, a másik pedig a karosszéria megfelelő és rendszeres ápolása. A jó hír, hogy mind a kettőre lesz lehetőségünk a BSS főhadiszállásán, ahol az F1-eseket kenterbeverő gumiszervizesek várnak és non-stop önkiszolgáló autómosó, aminek segítségével leszámolhatunk a só és sár foltokkal, megóvva ezzel járművünk kaszniját.

A karácsony közeledtével érdemes felhívnunk a figyelmet a BSS folyamatosan megújuló és minőségi használt autó parkjára, ahol prémium kiszolgálás, tanácsadás és ügyintézés mellett akár meg is lephetjük magunkat egy új ”családtaggal”, akit a benzinkútról tele tankkal vihetünk haza. Érkezését pedig meg is ünnepelhetjük együtt a bisztróban, ami egyébként tökéletes helyszínként szolgál céges karácsonyi rendezvények lebonyolításához is.

Az autók igazi szerelmesei tehát a BSS Oil Group-hoz járnak, mert ott van „Táplálék testnek-léleknek-verdának…”.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..