Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
PROGRAMAJÁNLÓ

Feltámad a Dokk Beach!

cikk1

Remember Dokk Beach Parti a Le Bistroban

Ugye ismerősen cseng, ha azt mondjuk, hogy Magyarország nyári R’n’B fővárosa? A jó hír, hogy az érzés, ami ennek hallatára most életre kelt benned, egy éjszakára újra otthonra talál. A Dokk Beach hamisíthatatlan hangulata egy éjszakára a Le Bistroba költözik. Éld át az amerikai stílusteremtő videoklipek tengerparti hangulatát. Most a Kopaszi-gát pálmafái alatt pörögnek a legnagyobb R’n’B slágerek, melyek életre keltik a város legnagyobb party arcait.

Éld át újra a legszebb éjszakák emlékét! Ha a fekete zene a szíveddel együtt dobog és minden porcikád életre keltik a legjobb ritmusok, akkor tarts velünk egy emlékutazásra!

Velünk lesz a Dokk Beach DJ triumvirátusa, a funky császára FAT, a hip-hop királya O’NEAL és az  R’n’B istene REVOLUTION. Az a trió, akik a 2010-es évek elején elsőként jutottak eszedbe, ha fekete zenéről volt szó. Ha ez nem volna elég, a szervezők meghívták az összes fellépőt (például Majkát, Curtist, Young G-t és még sok mást) akik színesebbé tették a partikat régen, így ha sűrű nyári programjaik közt idejük engedi, ők is feltűnnek majd a partin.

Mivel táncosok nélkül sosem maradhatott el Dokk Beach parti, most sem telhet el az éjszaka egy pár dance battle nélkül. Ahogy Revolution is mesélte: „A Dokk Beach volt az egyetlen hely, ahol két tánccsapat nem versengett, hanem hangulatot csinált, ahol a hazai és nemzetközi táncversenyek legnagyobb magyar ellenfelei együtt mutatták meg mit tudnak az összecsapásokban. Minden negatív érzésük egymással szemben ott és akkor megszűnt, ahogy beléptek a klubba. Volt olyan, hogy nap közben még mindenki arról beszélt, milyen durván oltja egymást két ellenfél táncos, este pedig közösen nyomták, majd együtt mentek a pulthoz koccintani egyet annak örömére, hogy letáncoltak ketten egy másik csapatot.”

A Dokk Beach és a Bed Beach híres volt az állandó tengerpati hangulatról. Ott ha esett, ha fújt, ha tombolt a kánikula, tuti, hogy előkerült valahonnan egy-két dögös bikinis hölgy. Természetesen szombaton is forrósítjuk a hangulatot egy kis bikini bemutatóval a Le Bistroban, melynek keretében a hölgyek lelkét a Carib Swimwear 2017-es kollekciójával, az urakét pedig a bikiniből itt-ott kikukucskáló kerekded idomokkal gyönyörködtetjük.

Sok év csend után újra összeáll a több száz fős kis család, hogy bulizzon egy nagyot. Ha te is a Dokk Beach Family tagja voltál, vagy szeretnél azzá válni és belekóstolni ebbe az érzésbe, akkor ott a helyed neked is!

>> Remember Dokk Beach >>>

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..