FLYERZ REVIEW

Fergeteges Honeybeast lemezbemutató koncertnek nézünk elébe!

rockbookhu_Fotor

Az elektronikus pop-rockot játszó zenekar történelme 2005-re nyúlik vissza, habár ekkor még Honey Bee néven futott az együttes. Több, a csapatfelállást érintő változást követően 2011-ben alakultak át Honeybeast-té, és a banda nagyobb sikereinek kezdete is erre az időpontra datálható. Összesen 3 kiadott nagylemezük van és rengeteg koncertjük, melyekre Bódottá elmenni! 🙂

A Honeybeast második, A legnagyobb hős című nagylemeze 2014 őszén jelent meg: ezen volt az Egyedül, mely a zenekar második legnépszerűbb és legismertebb dalává vált. A Maradok című számot is ekkor fedezte fel a magyar rádiók többsége – A legnagyobb hőssel és az Egyedüllel együtt így három daluk futott párhuzamosan kiemelt rotációban a kereskedelmi rádiókban.

A 2014-15-ös Honeybeast-turné keretében több mint száz koncertet adott a banda, ez pedig szép szám! A harmadik nagylemez Bódottá címen jelent meg, ennek az albumbemutató koncertjén kapta meg a zenekar A legnagyobb hősért járó Aranylemezt.

A csodásan selymes hang, mely sejtszinten képes örömet szerezni nekünk – Tarján Zsófia /Honeybeast Facebook/

Elérkeztünk napjainkig, amikor is a Honeybeast tagjai elmondhatják: életük egyik legnagyobb kihívásán vannak túl. Nemrég ugyanis az Erkel Színházban adták elő osztatlan sikerű ‘Symphoney’ koncertjüket. A lendület és a siker viszi tovább a hatosfogatot, és 2017. március 18-án este egy hamisítatlan rockos Honeybeast-buli keretein belül mutatják be először készülő – következő – nagylemezük dalait, az Akvárium Nagyhallban.

A Honeybeast-et idézve: „Bevált receptünk csak a töltött paprikához van, egyébként csak jó dalokat szeretnénk írni, amelyeket nemcsak megírni és előadni öröm, de ha általuk még mi sokan kicsit össze is kötődünk, na akkor az már nem is tudjuk micsoda. Szóval ilyesmikkel készülünk és várunk Titeket.”

A töltött paprika nagyon finom, az egyszer biztos. A Honeybeast új dalai viszont várhatóan még ennél is nagyobb Bódottát szereznek majd nekünk! A friss finomságok mellett persze biztosan elhangzanak majd olyan ínyencségek is, mint az Egyedül vagy a Legnagyobb hős.

A lemezbemutató koncert időpontja: 2017. március 18., kapunyitás: 19.30

Helyszíne: Akvárium Klub, NagyHALL, 12. Erzsébet tér, Budapest

Vendég: Koalabell, Hangácsi Márton

Jegyinformáció és jegyrendelés itt!

Borítókép forrása: itt.

 

 

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .