Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionGASZTRONIGHTSHIFTPROGRAMAJÁNLÓ

Festészeti foglalkozás? “Á, az nem való nekem – tök béna vagyok.” Pedig a művészet mindenkié!

Screen Shot 2018-08-21 at 12.02.17

Ebben a rohanós, túlhajtott világban mindenki keresi az élményeket, a kikapcsolódási lehetőségeket, a flow megélését. Pár éve, erre az igényre válaszul jelentek meg az első élményfestő programok, melyek azóta gombamód szaporodnak. A helyszín általában egy belvárosi klub, de van, hogy egy fesztiválra települnek ki. Ez még hangulatosabb tud lenni, ráadásul nem egyszer kedvezményesen próbálhatjuk ki ezt a klassz programot. Most például a Vingardium Borligeten augusztus legvégén.

https://vingardiumborliget.hu/programok/#elmenyfestes

Erre a budapesti borfesztiválra amúgy is érdemes kimenni, mert nagyon egyedi a hangulata, plusz az élményfestésen kívül is van egy csomó program. Az élményfestés egyébként valóban élmény. Megkapsz minden felszerelést ami kellhet a festéshez, és a cél egy híres festmény megalkotása. Ez első ránézésre lehetetlennek tűnik, de egy pohár bor, jó társaság és egy hozzáértő mentor segítségével az eredmény okoz meglepetéseket. Mert hogy a tíz-húsz főből álló csoport festményei ugyan eltérnek egymástól is és az eredeti festménytől is, mégis mindegyik gyönyörű, mindegyiknek egyedi arca van, mindegyikben benne van az alkotó egyénisége és mindegyik az eredeti festménynek a lenyomata, újraértelmezése. Mindehhez az élményfestő programok során biztosítanak egy mentort, vagy más néven instruktort, aki segíti az alkotás folyamatát, elmondja a lépéseket, a festési technikákat. Az eredmény pedig egy szuper program és egy saját festmény, amire büszkék lehetünk. Önfejlesztő, kreativitást segítő, önbizalom növelő. Bárki vállalkozhat rá gyakorlat és rajztudás nélkül is. Ne gondolkodj sokat, vágj bele, érdemes!

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/187258355477036/

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..