Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
FILM

Filmajánló – SARKVIDÉKI AKCIÓ (6)

AJ_instafb

Az ifjú sarki róka, Fürge amilyen apró olyan hatalmas álmot dédelget kiskora óta: a Villám Futárszolgálat híres szánhúzó kutyáival együtt akarja kézbesíteni a különleges postai küldeményeket az Északi-sark lakóinak. Egyelőre még csak a postázóban pakolgatja a csomagokat, de ami késik, az nem múlik.

A tettre kész Fürge, hogy bebizonyítsa rátermettségét a futárságra, főnöke tudta nélkül titokban kézbesít egy csomagot. De ekkor a mit sem sejtő ifjú titán belebotlik a gonosz, mindenre elszánt Otto von Walrusba, a nagydarab rozmárba, aki nem kisebb ördögi tervet eszelt ki, mint a sarkvidék felolvasztása. Fürge minden bátorságát összeszedve a legjobb barátaival, P.B. –vel, a kissé zárkózott jegesmedvével, Lemmyvel, a postázó kelekótya albatroszával, és Jade-del, a sarkvidék  legügyesebb, és legcsinosabb szerelőjével felkerekedik, hogy együtt nézzenek szembe a galád Ottóval, és megmentsék a világot a totális káosztól.

Ebben az igazán vadregényes, és csupaszív családi animációs filmben gyerekek és felnőttek együtt fedezhetik fel az Északi-sark csodálatos világát megannyi izgalmas, és vicces kaland során.

Tökéletes családi szórakozás Mikulásra, és az ünnepi szezonra.

És egy nagy meglepetést is tartogat ez a kedves animációs film. A kétszeres Oscar-jelölt Jeremy Renner, a Bosszúállók sztárja – aki az eredeti hangja Fürgének – nem csak a film betétdalainak zeneszerzője, de ő maga énekli a fülbemászó főcímdalt is.

Eredeti cím: Arctic Dogs 

Műfaj: családi animációs vígjáték

Bemutató dátum: 2019. december 05.

Korhatár: 6 éven aluliak számára nem ajánlott

Szinkronizált

Rendezte: Aaron Woodley

Forgatókönyv: Bob Barlen, Cal Brunker, Matthew Lyon,

Bryan Thompson, Aaron Woodley

Zene: David Buckley

Szinkronhangok:

Fürge – Varga Gábor

Jade – Györgyi Anna

P.B. – Szabó Győző

Walrus – Beregi Péter

Lemmy – Seszták Szabolcs

https://www.facebook.com/freemanfilmhun

https://www.youtube.com/freemanfilmhun

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..