FLYERZ REVIEW

Filmek, amikért érdemes lesz moziba ülni

256927-mozi-nyari-mozi.775x400

Lesz pár film, ami nagyon is jónak ígérkezik.

Kevesen vannak, akik nem szeretnek moziba járni. Popcornnachoskóla vagy fanta, mindegy. A lényeg, hogy egy jó film mindig tökéletes kikapcsolódási lehetőséget ad egy-egy nyári estén.

Pókember: Idegenben

Az már kiderült, hogy az ifjú Pókember (Tom Holland) egyedül is képes megmenteni a világot, és csoportban is megállja a helyét. Mindemellett úgy érzi, neki is jár mindaz, ami bármelyik középiskolásnak. A haverjaival európai utazásra indul. De persze beüt a gikszer, újabb ellenség tör a világra. A rejtélyes Mysterio (Jake Gyllenhaal) erősebb az eddigi ellenfeleknél, ezért Pókember kénytelen régi bosszúálló társaitól segítséget kérni.

Premier: július 4.

Lying and Stealing

Amerikai krimi-dráma, amine Emily Ratajkowski és Theo James játsza a főszerepet. Két művészt alakítanak, akik életük legnagyobb rablására készülnek, remélik, hogy egyben az utolsóra is.

Premier: július 12. (USA)

Az oroszlánkirály

Az új Disney-film az afrikai szavannára repíti el a nézőket, ahol jövendőbeli király születik. Simbamindennél többre tartja apját, Mustafa királyt. Nagyon komolyan veszi, hogy egyszer majd az uralkodás feladata reá száll. Persze nem mindenki örül az új oroszlánkölyöknek. A Büszke Birodalomért folytatott harcot árulás és tragédia szegélyezi, Simba pedig kénytelen száműzetésbe vonulni. Két új barátjával sikerül eligazodnia a felnőtté válás rögös útját, majd visszafoglalni azt, ami törvényesen megilleti őt.

Premier: július 18.

Volt egyszer egy Hollywood

Leonardo DiCaprio és Brad Pitt közös filmjében egy munka nélkül maradt, western tévésorozatból kikerült színész és jó barátja együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világába. Idővel minden megváltozik: a szabályok, a főnökök és a nők is…

Premier: augusztus 15.

Übergáz

A visszafogott vérmérsékletű Über-sofőr mit sem sejtve felvesz egy sokat látott zsarut, aki forró nyomon jár egy kegyetlen gyilkos nyomában. Nem kell sok idő, hogy rájöjjön: ez a megpróbáltatásokkal teli éjszaka kockára teszi az épelméjűségét, az életét és az ötcsillagos értékelését is.

Premier: július 11.

Forrás: https://www.instyle.hu/

 

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .