Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz Selection

FIRKIN: A Nagy Koccintás Napja / Akvárium / Szeptember 25. / 19:00

flyerz program akváriumflyerz program akvárium

TÖLTSÜK TELE AZ AKVÁRIUMOT!

A Nagy Koccintás Napján, szeptember 25-én sörrel, whiskey-vel és egy egész estés őrült koncerttel tölti tele az Akváriumot a Firkin. Az immár 7. születésnapját ünneplő banda bulijain kötelező kellék a korsó, amelyből a folyékony kenyér pillanatok alatt ki is ürül a koncert hevében, így az újratöltés sem maradhat el. De egy este vajon hány alkalommal lehet újratölteni az Akváriumot?

Amennyiszer csak jólesik!

A féktelen (s)örömest igazi minőségi muzsikálással és lebilincselő showelemekkel párosul, ahol az absztinens ínyencek is kedvükre kényeztethetik magukat.

És mi is lesz az a bizonyos Nagy Koccintás?

Míg a kis koccintás összehoz, felszabadít, a Firkin Nagy Koccintása egyszerűen az önfeledt bulizásról szól: amikor a zenekar mögötti ledfalon megjelenik a korsócsörömpölésre buzdító kép, mindenki együtt emeli a poharát és a hangerőt. Ilyen egyszerű. Már csak egy pohár kell, s bele a nedű!

Találkozunk a Nagy Koccintáson, szeptember 25-én, pénteken este. Addig is terjeszd az igét a barátaid közt, oszd az eseményt!

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..