Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionSPORT

“Te is azzal a lélekmelengető érzéssel keltél fel vasárnap reggel, hogy minden egyes porcikád sajog?”

sugar-fitness-fitness-ejszakaja

Az első Fitness Éjszakáján többezer lelkes fitnesz rajongó és kezdő életmódváltó vett részt. Közülük sokan most tervezik az elköteleződést valamelyik sportolási forma irányába, melyhez remek alkalmat kínált az ingyenes programokat és bérletkedvezményeket kínáló nap. Rengeteg pozitív visszajelzés érkezett a kezdeményezést illetően, és több országos tévécsatorna is látogatását tette az este alatt több helyszínen is.

Egyik kedves olvasónk, Szabó Anita a Sugar Fitnesst látogatta meg ezen az estén, és leírta nekünk érzéseit, tapasztalatait, amit ezúton is köszönünk neki!

Fogadjátok szeretettel írását:

“Te is azzal a lélekmelengető érzéssel keltél fel vasárnap reggel, hogy minden egyes porcikád sajog? Nehézséget okoz leülni a slozira is – külön kihívás a felkelés onnan 🙂 -, és olyan izmokat fedezel fel a fenekeden meg a combodon, amiket még sosem?

És igen, kellemes érzés, mert így biztosan tudod, hogy jól dolgoztál; és megérte.

Remek kezdeményezésnek tartom a most először megrendezésre került Fitness Éjszakáját. Sokan vagyunk úgy, kipróbálnánk 1-1 órát, megnéznénk egy másik konditermet, de egyedül valahogy nincs kedvünk. Viszont ezen a napon elcsábíthatjuk barátnőnket/ testvérünket a kiszemelt órára.

A 40 helyszínből és a közeli Sugár Fitness-t választottam, a 21 órás Kritikus zónák órát, melyet Rizmayer Beáta tartott. Szemeztem még a kezdő TRX és a kezdő kettlebell órákkal, de az azokra való jelentkezésről sajnos lecsúsztam. De ami késik… 🙂

Várható volt, hogy hatalmas lesz az érdeklődés a rendezvény iránt, így viszonylag gyorsan be kellett jelentkezni a választott órára. A szemezgetést megkönnyítette a terem könnyen áttekinthető honlapja, melyen minden órához találni egy kis kedvcsináló leírást. Így mindenki maga tudja mérlegelni, mennyire felel meg az adott mozgásforma az ő edzettségi szintjének és elvárásainak.

Bevallom, kicsit izgultam, még sosem vettem részt csoportos órán. Kicsit kerekded és pöttyet szégyenlős is vagyok, így megbeszéltük Húgommal, becélozzuk majd a hátsó sort. Már délután felmértük a terepet és átvettük a jegyünket; ami kimondottan szimpatikus volt, az a kedves, mosolygós és segítőkész recepciós leányzó. Este időben érkeztünk, jutott szekrény is, még választhattunk is az öltözők között. Nagyon tetszett, hogy volt elegendő hely, nem kellett egymás fenekében felhúznunk a cipőnket.
Miután megtaláltuk a termet (uhh, még 10 perc – izgul, izgul..), azért mint minden nő, felmértük a terepet: oké, nem csak nádszálvékonykák vannak; dejó! 🙂 Megjött az oktató, birtokba vettük a termet, összekészítettük a súlyzókat és a step padot, és belevágtunk.

Meg kell mondjam, 15 perc után lógott a nyelvem, patakzott rólam a víz, és alig kaptam levegőt. Kemény küzdelem volt minden egyes perc, kisebb pihenőket kellett tartanom, de sikerült! Húzós volt, de minden percét élveztem! Hihetetlen motiváló erő a közösség és a remek oktató kölcsönhatása! Amikor már úgy érzed, nem bírod tovább csinálni, akkor körbenézel és felszívod magad: ha a másik meg tudja csinálni, akkor Te is képes vagy rá! Végül fájó mindennel és elégedetten mentünk haza, s még most is alig bírok ülni. =) Maximális élmény volt, a hely és az oktató szuper, úgyhogy elgondolkodtam a bérletvásárláson! Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

Szabó Anita

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..