Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionGASZTROSPORT

Fittkaja – FŐ az egészség!

fittkaja3

Emlékeztek még a Hip Hop Boyz-os O.G. Duck-ra? Már a 90-es években is elkápráztatott minket a testalkatával és színpadi kondíciójával, majd az elmúlt évek során tökéletesre fejlesztette formáját. A rengeteg edzés mellett nagy szerepe volt ebben saját ételeinek, amit Fittkaja néven Ti is megrendelhettek akár minden egyes napra!

Egy véletlen hozta úgy, hogy Kalocsai Krisztián azt a diétás módszert (a szénhidrát-hullámoztatás elvét) amellyel saját testét átalakította,  a kulinaritással ötvözve egy olyan módszert sikerült kifejlesztenie, amellyel hosszútávon lehet élni. Így megvalósítható, hogy ne diétának fogjuk fel az étkezéseket, hanem életmódot váltsunk. A Fittkaja elve a ciklizált szénhidrátok, az említett maximális gasztronómiai élményekkel fűszerezve.

A hétfő magas CH-s nap (azaz a keményítőből származó szénhidrát itt a legmagasabb), majd csütörtökre ez lényegében nulla közeli értékre csökken. Péntektől szombatig egy újabb hullám következik. A testépítésben ismert „tiszta” ételkészítési alapelvek, a jó szénhidrátok és esszenciális olajok létfontosságú elemei Krisztián életmód-rendszerének.

Így általános a jó közérzet, hiszen a könnyű emészthetőség garantálja, hogy ahelyett, hogy elnehezednénk az ételektől, inkább energiával és tápanyagokkal töltődünk fel. Hosszú távon a test átalakul, csökken a zsírpárnák mennyisége, miközben megőrizzük vagy építjük izomtömegünket.

Krisztián véleménye szerint a hitelesség a titka, a gasztronómiai részt is ő találja ki, hiszen végzett vendéglátó-közgazdász és szakács. A diétás elvek megvalósulását pedig, mint testépítő szakedző és versenyző felügyeli. Csak olyan dolgokhoz adja az arcát amiben hisz, és tudja magáról, hogy maximalista minden téren.

Rendelés: www.fittkaja.hu

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..