GASZTRO

Flyerz hazai sikertörténetek: Az egészséges egészségtelen oldala – a Premium Green története

Screen Shot 2019-10-18 at 16.56.13

Borzák Zoltan és felesége mára már büszke tulajdonosa a Prémium Green cégnek, melynek keretein belül a legjobb minőségű zöldség és gyümölcs termékeikkel igyekeznek ellátni éttermi és szállodai partnereiket. Nem véletlen kapta ezt a nevet szerelem vállalkozásuk, mert a prémium kulináris termékek kínálata náluk alap. Mint minden sikernek, az ő sikerüknek is megvan az ára és az ehhez vezető út, melyet végig jártak – ez az ő történetük, Borzák Zoltán szavaival.

Hogyan indultál el a vállalkozásoddal? Mik voltak a kezdeti nehézségek? Hogyan jött az ötlet?

Cégünk alapítása előtt egy hasonló cégnél dolgoztam hosszútávon, melynél szintén a zöldségek és gyümölcsök beszerzése, szállítása volt a fő tevékenység. Miután elváltak útjaink ettől a cégtől, egy biztos volt, hogy a magam ura szerettem volna lenni… de nem feltétlen ezen a pályán, mindaddig, amíg nem jöttek a felkérések és az ösztönző szavak partnereinktől. Bíztattak, hogy folytassam.

Az első nehézség az volt, hogy ezen a versenyképes területen megálljam a helyem, hisz bíztak bennem, hogy a legjobb minőséget fogom nyújtani számukra.

A legtöbb ember csak a másik sikerét látja, de az odavezető utat nem – mit áldoztál/áldoztatok fel ezekért az eredményekért?

Ez egy embert próbáló tevékenység minden téren, hiszen fordított élettel jár az éjszakai munka miatt.  Nem csak nem emberbarát, de főként nem családbarát vállalkozás. Amíg nem töltöttünk be minden pozíciót alkalmazottakkal, addig sokat nélkülözött engem a családom mind éjjel, mind nappal egyaránt. Az emberhiány többször minket is elért, így a páromnak éjszakára ott kellett hagynia a picit, hogy besegíthessen, hiszen a megrendelt termékek hajnalra frissen ,szállításra készen kell hogy álljanak. 

Mai napig attól függetlenül, hogy szerencsére minden pozíciónk be van töltve, én így is kiveszem a részem, hisz a vállalkozásunk a második családom. Szeretet es teljes odaadás nélkül ezt nem lehet csinálni.

Hogyan tudsz többet adni, mint a versenytársak? Miért bíznak meg benned az ügyfelek? Milyen viszonyt ápolsz velük?

Már az alapításkor tudtuk, hogy nem hiába fogja a Prémium Green nevet képviselni, mert elhatároztuk, hogy prémium minőséggel fogunk szolgálni. A munkámmal a maximumot próbálom kihozni, családias légkörben partnereim számára. Minden kérésüknek megpróbálok eleget tenni, ezért a hét több napján már a piac nyitása előtt kint vagyok, hogy első kézből és friss, minőségi termékek között tudjak válogatni… 

Mi az, amit visszakapsz ettől az egésztől a befektetett időért/energiáért cserébe?

Felfoghatatlan számomra és egyben büszkeséggel tölt el, hogy a szakma legjobbjaival dolgozhatok együtt. A nekik köszönhető folyamatos sikerélmeny még varázslatosabbá teszi az egészet. Azért mondhatom magam boldog embernek, mert van egy támogató feleségem és két pici lányom, ráadásként pedig egy eredményes, barátokkal teli vállalkozásom…

 

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .