FLYERZ REVIEW

Hozzuk vissza a legendás Diszkószínházat, a STUDIO-t!

studio_084

Múltidézés DJ Free-vel… Flyerzes emlékeiről, kedvenc estéiről, slágereiről és a magyar partikultúra aktuális alakulásáról faggattuk a lemezlovast.  

Mi a legkedvesebb, Flyerz-hez köthető élményed?

Számos élményem fűződik ehhez a magazinhoz, például amikor első alkalommal, 2009-ben megláttam a saját nevem az újságban. Mai napig őrzök a fiókban néhány példányt, a régi idők emlékére.

Melyik a kedvenc Flyerz Classic zenéd?

A “Take Me Home”, ami a 100 Pezsgő bulik nyitó dala volt.

Ha tehetnéd, melyik nagy, már bezárt klubot hoznád vissza, és miért?

A legendás Diszkószínházat, a STUDIO-t. Számos klub nyitott és zárt be az elmúlt időszakban, de olyat nem tudok mondani, ami akár csak megközelítené a STUDIO-t. Mind látványban, méretben, hangulatban, szóval adottságait tekintve egyedi volt és utánozhatatlan. Nem is csoda, hogy nem csak ország-, hanem világszerte ismerték ezt a helyet.

Ha úrjaélhetnél még egy estét abból a korszakból, melyik lenne az?

Nehéz egy bulit kiemelni, hiszen például a szezonnyitó és -záró bulik mindig különlegesek voltak. Számos külföldi és hazai, ismert előadóval volt szerencsém együtt dolgozni ezeken a helyeken. Viszont ha mégis kiemelnék egy bulit, akkor az a 2011-es nyárnyitó lenne, amikor az összes fellépő, a teljes személyzet és a több, mint 10.000 fős vendégsereg egy hatalmas, közös bulival ünnepelte a nyár kezdetét.

Mi az, ami szerinted az elmúlt 10 évben gyökeresen megváltozott a hazai partikultúrában?

Erre a kérdésre nehéz röviden válaszolni, de megpróbálok. ? Inkább úgy fogalmaznék, hogy a szórakozási szokások és lehetőségek változtak meg. Azt, hogy az irány jó vagy rossz, mindenki döntse el maga. Egy biztos: jó bulik voltak, vannak és lesznek is, például május 6-án a KASINO-ban! ?

Mivel készülsz május 6-ra? Mit üzensz azoknak, akik ott lesznek (és azoknak, aki még hezitálnak)?

Természetesen előkerülnek majd a régi kedvenc zenék, aki pedig még nem biztosította be a helyét szombatra annak azt üzenem, hogy ezt a bulit ki lehet hagyni, de nem érdemes!

Részletek >>>

Hasonló témában Bárány Attilával is készítettük interjút, melyet itt olvashatsz!

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .