Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
NIGHTSHIFTPROGRAMAJÁNLÓ

Flyerz & MOM Leroy Halloween

kepH


Biztos vagyok benne, hogy mindenki látott már olyan filmet, amiben kisgyerekek rohangálnak házról házra és cukorkákat gyűjtenek ijesztőbbnél ijesztőbb (vagy néha kifejezetten cuki) jelmezekben. Az angolszász országokban évtizedek óta igen népszerű hagyomány az elmúlt években Magyarországot is eléggé megfertőzte, nagy hatással van bulizási szokásainkra. Valljuk be, gyermekkorunk óta imádjuk a szerepjátékokat, ami felnőttként már-már pajkosságba megy át, hiszen mennyire menő már horror Barbie-nak vagy Freddie Kruegernek a bőrébe bújni egy egész éjszakára!? Többségünk pedig félni is szeret, sőt egyenesen rettegni, így ha ezt a kettőt eggyé gyúrjuk, garantált a jó szórakozás!

Személy szerint nagyjából 4-5 éve követem a budapesti Halloween party-felhozatalt és a mai napig van olyan, hogy az állam én vagyok – na jó nem, szóval az állam a földet verdesi egy- egy baromi kreatív jelmez láttán. Ami engem illet, tavaly például egy plasztikai sebészeti beavatkozásokat túlzásba vitt és abban el is hunyt csajszi bőrébe bújtam eszméletlen nagy sikerrel, így mindenkit arra buzdítok, hogy nyugodtan szálljon el az agyatok, már ami a sminket és/vagy a jelmezt illeti!

Na de lássuk, mikor kapott el minket az ijesztő jelmezekben való bulizási láz. Maga a Halloween ünnep a 2000-es években kezdett elterjedni, és mára már virágzó üzletággá fejlődött kis hazánkban is. Gondolok itt a hatalmas árukínálattal rendelkező jelmezkölcsönzőkre, vagy az egyéb otthoni Halloween dekor cuccokra. Valószínűleg már akkor is túl sok filmet néztünk és ezért voltak ránk nagy hatással az akkori amerikai filmek és képregények; mondhatni ciki lett volna nem követni ezt a trendet, hiszen mi magyarok szeretünk és tudunk is nagyot bulizni (Tedd a szívedre a kezed! Igen, tudom, hogy igazam van! :D).

Néha olyan érzésem van ezzel kapcsolatban, mintha a mi kis magyar farsangunk már nem lenne elég és az év második felében remegve várjuk, hogy újra jelmezt ölthessünk – ezúttal kicsit parásabbra véve a figurát. Apropó, a mai napig nem értem, hogy mi a fenét keresnek cuki Playboy nyuszik és selyeminges stricik az év LEGFÉLELMETESEBB éjszakáján, de ki vagyok én, hogy ítélkezzek?! A lényeg szerintem, hogy a lehető legtöbben tojjanak be tőled az utcán vagy az adott buliban, és mindig legyen nálad művér – a többi már tényleg részletkérdés.

A buliról jut eszembe, hogy mi sem hagyunk ám borzongás, félelem, rettegés valamint jó zene, exkluzív budai környezet és meglepetések nélkül, hiszen október 31-én a Flyerz és a MOM Leroy szervezésében közös (mű)vérfürdőre invitálunk Titeket, melynek részleteiről hamarosan bővebben is olvashattok majd!

Nem félsz, hogy kihagyod?

#flyerz #party #halloween #nightshift #programajánló #MOM Leroy

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..