Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
NIGHTSHIFTPROGRAMAJÁNLÓ

Flyerz Nightshift – A szezon első Deep Café buliján kezdődik az éjszakai műszak!

untitled-design-62

Indul a Flyerz Nightshift, az éjszakai műszak vezetője! Bevetjük magunkat a budapesti éjszakai élet legmélyebb bugyraiba, ott is termünk egyből, ahonnan partiszagot szimatolunk. Elővesszük a szervezőket, letámadjuk a djket, megnézzük merre, mennyien és hogyan buliztok!

https://www.youtube.com/watch?v=55BFuFtqdc0

Ahol a Flyerz Nightshift felbukkan, ott biztosan felbolydul az éjszaka, és felejthetetlen élménnyel a zsebedben mész haza te is. Az elkövetkező 3 hónapban beköltözünk a főváros legmenőbb klubjaiba, ahol ajándék jegyekkel, italokkal, rengeteg meglepetéssel és természetesen a város legjobb bulijaival várunk, és élőben közvetítünk majd mindent, hogy pontosan tudjátok: érdemes még becsekkolni!

I’ll be on the night shift, I won’t be home till late my sweetie and if I don’t make it home by morning, I could be cheating.

A Flyerz Nightshift mindemellett megmutatja nektek, ami a színfalak előtt és mögött zajlik a budapesti klubélet fellegváraiban, hogy egy kicsit kerekebb képek kapjatok az éjszaka csillogásából.

Indul tehát az éjszakai műszak vezetője: Flyerz Nightshift Ott leszünk mindenhol!

Első állomásunk:

DEEP CAFÉ Season Opening Party / The Big Show

deep_cafe_szezonnyito

A nyár hiper sebességgel tovaszállt, ami egyet jelent: INDUL A DEEP CAFÉ SEASON!

A legénység új arcokkal bővült, elsők között Alive-ot hívták meg egy önfeledt örömzenélésre, de a rendezvény tartogatni fog több meglepetést is.

Nektek csak egy dolgotok van: beírni a naptárba SZEPTEMBER 16. PÉNTEK, DEEP CAFÉ SZEZONNYITÓ PARTY!

Belépő: 2000 Ft // a ruhatár használatot tartalmazza
Entry fee: 2000 HUF // incl. cloak room

black-nsA Flyerz Magazin is jelen lesz a szezon első Deep Café partiján a most induló Flyerz Nightshifttel!

Élő közvetítéssel jelentkezünk az éjszaka folyamán, ahol betekintést engedünk a színfalak mögé, megszólítjuk a szervezőket, a DJ-ket és a résztvevőket is, hogy egy kicsit kerekebb képek kapjatok az éjszaka csillogásából.

Keressétek a helyszínen a Flyerzt a meglepetésekért és bulizzatok velünk az éjszakai műszak alatt!

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..