Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionGASZTRO

A Flyerz wellness ajánlata: Teleki-Degenfeld Kastélyszálló ****

degenfeld1

A tökéletes fõúri elegancia megtestesítõje, egy igazi barokk csoda a sziráki Roth-Teleki-Degenfeld kastély. A patinás épület minden terme, lépcsõfordulója tartogat Önnek valami meglepetést.

A díszterem falait hat, grisaille technikával festett figurális jelenet díszíti, amelyek Ovidius Metamorphosisának egy-egy jelenetét elevenítik meg. De van itt francia gobelin, Stróbl Alajos carrarai márványszobra, régi japán váza – amerre csak jár, csupa varázslatos régi tárggyal, bútorral találkozik. Fõúri idõtöltésekkel múlathatja idejét a kártyaszobában, vagy jó hírû istállójában, de emellett a modern kor vívmányai is helyet kaptak, úgymint szauna, pezsgõfürdõ, tenisz- és tekepálya. A kastélyt övezõ õspark – természetvédelmi terület – is emeli a hely fényét. Az alsó szint boltíves termeiben hangulatos étterem és borozó kapott helyet, ahol kifinomult ízléssel összeállított étkek és finom borok várnak Önre. Szirákon a kastélybeli élet ma is éppoly lenyûgözõ, mint a Telekiek korában volt!

Elhelyezkedés:

A Cserhát lábánál. Budapesttől 75 km, az M3-as autópályán Hatvanig, onnan a 21-es úton Szarvasgedéig, majd a 2129-es úton Szirákig.

Program- és wellnesslehetőségek:

–          Pálinkatúra

–          Borkóstolás

–          Kerékpár-kölcsönzés

–          Játszótér

–          Játékszoba

–          Szauna

–          Pezsgőfürdő

–          Ellenáramoltatású medencék

–          Sókabin

Elérhetőség:

3044 Szirák, Petőfi u. 26

www.kastelyszirak.info

32/485-300

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..