Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionPROGRAMAJÁNLÓ

Fogadd örökbe a divatbemutató négylábú modelljeit! Jótékonysági divatbemutató örökbefogadható kutyákkal a kifutón

Screen Shot 2018-08-17 at 9.53.09

Örökbefogadó est, divatbemutató, jótékonysági árverés, kiállításmegnyitó, mindez egy estén, az árva és sérült kutyák megsegítéséért. Helyszín: BB’z Bar & Grill 1075 Király utca 15. Augusztus 29-e, egy este, ami a Vigyél Haza Alapítványról és az örökbefogadható kutyáiról szól. Orosz Cintia riporter, műsorvezető ötletére és felkérésére hazai designerek fogtak össze és egy olyan jótékonysági estet álmodtak meg, ahol nemcsak a kutyabarátok, hanem a divat iránt érdeklődök és az örökbefogadást tervezők is megtalálják a kedvükre való programot. Az este során nem csupán a kezdeményezéshez csatlakozó kutyabarát designerek kollekcióit mutatják be, hanem az alapítvány örökbefogadható kutyái közül is megismerhetünk néhányat a kifutón. Az esemény egyik fő célja, hogy mielőbb szerető gazdira találjanak az árva kutyusok, így akár a helyszínen is lehetőség nyílhat az ismerkedésre. Az alapítvány gondozásában lévő árváiról a vizslafotozas.hu készített művészi képeket, melyeket szintén ezen az eseményen tekinthetünk meg. A bemutató után jótékonysági árverésre kerül sor, ahol is a felvonuló brandek termékei, felajánlásai kerülnek kalapács alá. Az árverésből befolyt teljes összeggel a Vigyél Haza Alapítvány munkáját támogatják.

A kezdeményezéshez csatlakozott márkák: ► Csermakdesign jewellery ► Illuxtrat ► krisztafejes ► Monik ► PolkaDog ► REhound ► ViktoriaVarga

Az eseményhez profi modellek is csatlakoztak, a teljesség igénye nélkül a kifutón lesz látható SzarvasAndi, a Magyarország Szépe 2018-as nyertese, Józsa Eszter második udvarhölgy, Berger Kitti, Balogh Adrienn. A helyszínt a népszerű kutyabarát hely a BB’z Bar&Grill biztosítja Tegyünk együtt az árva és sérült kutyák gyógyításáért, örökbefogadási esélyeinek növeléséért és gazdához juttatásáért!


Háttér információ:
A Vigyél Haza Alapítvány tíz éve, a fővárosban kószáló és az Illatos úti, árva és sérült kutyák életkörülményeinek, örökbefogadási esélyeinek javításáért dolgozik. Munkájuk során eddig több mint 900 állatot segítettek szerető gazdához. Gyógyíttatják, gondozásukba veszik a sérülten bekerült állatokat is, majd szocializálják, megszépítik, és felelős gazdákhoz juttatják őket.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..