Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionSPORT

Fogadjunk vagy ne fogadjunk: ez itt a kérdés!

pexels-photo-973408_Fotor

Tudjátok, eléggé faramuci helyzet ez az év vége. Mert most nem tudjuk, hogy kilógjunk a sorból, vagy ne. Megfogadjunk-e mi is pár újévi ígéretet, vagy lázadjunk, és fogadkozzunk, hogy nem fogadkozunk…? Egy ideje már rágódunk ezen, és arra jutottunk (szerkesztőségileg), hogy megragadjuk az alkalmat az arany középútra. Szóval tervezünk 2019-re, de csak óvatosan.

Mégpedig azért, mert mi magunk is tudjuk, hogy nem érdemes bevállalni olyat, amit nem tudunk teljesíteni. Véletlenül sem szeretnénk szembesülni szeretteink, barátaink rosszalló pillantásaival, miközben fejcsóválva közlik, hogy „de hát azt mondtad, nem gyújtasz többet rá…”, meg „nem azt mondtad, hogy az új évben hetente kétszer edzel majd?” Sőt mi több, ezen mondatok a mi szánkat is hagyták már el, úgyhogy semmiképpen nem szeretnénk mi állni a másik végen (a hallgatóságén).

Ezért aztán most ünnepélyesen teszünk pár – talán kissé felelőtlen – kijelentést, amit megpróbálunk majd abszolválni 2019-ben. Vagy nem. De azért tényleg megpróbáljuk.

2019-ben nem iszunk alkoholt

Fotó: Pexels

Csak és kizárólag akkor, ha valamit megünneplünk majd. Vagy valamin szomorkodunk. Végülis általában vagy ez van, vagy az. És mindannyian tudjuk, hogy vannak olyan pillanatok, amikor kell az az egy pohár cseppfolyós öröm. Azért a mértékletességet be fogjuk tartani, ha már a száraz újévet nem is. Éljen a minőségi italfogyasztás!

2019-ben rendszeresen eljárunk majd edzeni

Fotó: Pexels

A havi 1-2 alkalom elég rendszeres, nem? Na, de komolyan. Nem ígérjük, hogy heti 2-3 kondira lesz időnk, de például ebben a kiadványban is bemutatunk Nektek egy olyan csúcs találmányt, amivel az edzés ideje szinte minimális, mégsem kell úgy éreznünk magunkat, mint akik túlnőtték az aurájukat. Szóval az akaraterő megvan, márpedig egy filmben azt hallottuk, hogy ez nagyon fontos. Jegyezzétek meg: ha valamit nagyon véghez akartok vinni, akkor ebben csupán egy dolog akadályozhat meg titeket – ti magatok. Ezt majd mi is próbáljuk szem előtt tartani a kritikus pillanatokban…

2019-ben egészségesen fogunk étkezni

Fotó: Pexels

Tehát, miután elfogytak az ünnepekről maradt méteres kalácsok, bejglik és zserbók utolsó ízletes morzsái, picit rátérünk majd a méregtelenítésre. Meg – esetleg – kicseréljük a fehér lisztet zablisztre, a fehér cukrot valami helyettesítőre, és elhagyjuk a cukros leveket. Kezdetnek ez elég lesz. Arra viszont ne kérjetek minket, hogy a jó kajákat mellőzzük. Különben hogyan írnánk meg Nektek a legújabb nyitó helyeket? Na ugye. Muszáj jókat ennünk!

2019-ben is ott leszünk mindenhol

 

Valószínű ez az első és utolsó fogadalom, amiről biztosan tudjuk, hogy be fogjuk/tudjuk tartani. Jövőre is hozzuk majd Nektek a legújabb és legjobb helyeket, gasztro-kalandozásainkat, szépségtippeket és lehetőleg minél több bio-és natúrkozmetikumot, sportot, lendületet és kultúrát. Vagyis mindent, amiről eddig is írtunk. Igyekszünk majd folyamatosan fejlődni, újat mutatni és szórakoztatni, kikapcsolni Titeket.

Nos, mi így állunk. Ezt tudjuk vállalni, és talán nem is olyan vészes ez, igaz? Bátran fogadkozzatok Ti is, mert kell, hogy legyen egy csapásirány, ami kijelöli az utat a célig. Mi menetelünk tovább!

Jövőre Veletek, ugyanígy (ha nem jobban), ugyanitt!

Cikkünket megtalálod a Flyerz Média MOVE! by Flyerz kiadványában is!

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..