Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionPROGRAMAJÁNLÓ

Föld Ünnep a Dürer kertben

26951984_1881945668505105_5760482838019786209_o
A goa és psytrance rajongóknál alapérték a természetközeliség, annak védelme és a tudatos életmód! A Föld Napja ünnepet a szervezők és a közönség is a magukénak érzik, átlagon felüli programmal várnak mindenkit már kora délutántól.
Az este fellépői megérdemlik az elsőbbséget: a nagyterem headlinere generációkat állított a szabadtéri tüzek, a hatalmas fesztiválok és utcai révek forgatagában egymás mellé, ádtadva magukat az egó nélküli tánc és a goa trance hullámzásának! Április 21- én éjszaka az izraeli Astral Projection új albumának bemutásával látogat hazánkba, oldalán a nem kevésbé híres hitech előadóval, OxiDaksival, aki a Psybaba Család vezényletével veszi birtokba az őrült tempós “041”- es színpadot. A hazai hősöket Oleg, Wegha, Beyond/Boohna vs Danger, Toge képviselik a nagyszínpadon. A Psybaba lineupot OxiDaksin küvül az osztrák Philoso, a Psybaba All Strars, Init Preset és Risomorph erősítik!
A Föld Napja Ünnepség délutántól vár mindenkit! Kiemelkedő program a Spring Tribal Market több mint 40 kézműves kiállítóval, ékszerekkel és kiegészítőkkel! A Bike Maffia lát el bennünket vegán finomságokkal ( ha egy évig nem eszel állati eredetű terméket, akkor több mint ötven százalékkal vágod meg a rád jutó káros anyag kibocsátást!).
A főzésből származó bevételt a Bike Maffia karitatív projektjeinek finanszírozására fordítja! Emellett mindenféle workshopok, yoga órák és gyermek foglalkozások várják az családokat, majd éjszaka a partyzókat!
Ha party iránt érdeklődsz érdemes a jegyeket előre (a Bázis Storeban) beszerezni, és az esemény oldalán tájékozódni. A market ingyenes, mindenkit szeretettel várnak a szervezők délutántal: a Night Market, a goa.hu, a Y-Production és a Psybaba Records!
Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..