EGÉSZSÉG & SZÉPSÉG

A folyékony rúzsok rejtélye, avagy miért olyan nagy a hype?

IMG_2761

A folyékony rúzsok rejtélye, avagy miért olyan nagy a hype? Már egy ideje nagy népszerűségnek örvendenek az úgynevezett folyékony rúzs. Teljesen új formula, rengeteg márka és színválaszték biztosítja mindenki számára a tökéletes darab megtalálását. Népszerűségét több tényezőnek is köszönheti. Sajnos a drogériákban még nem nagyon kaphatóak ezért, a web áruházakat lehet betámadni egy-egy darab beszerzéséért. Érdemes egy külföldi utazás során körülnézni az ottani üzletekben, több a választék. Több híresség is kollaborált, valamint hozott ki a piacra saját folyékony rúzst. Ezek a termékek több szempontból is nagyon jók:

1. Matt hatás. Amúgy is rendkívül divatba jöttek a matt hatású rúzsok, így a kedvelőinek ez is imponáló lehet.

IMG_2750

2. Könnyű használat. Általában olyan az applikátora, mint a szájfényeknek, így felvinni a terméket az ajkakra nem okozhat problémát. Talán a gyorsaság, amire figyelni kell, ha rúzs gyorsan szárad.

IMG_2751

3. Tartósság. Olyan összetevőket tartalmaz, melyek tartóssá teszik. Akár több órán keresztül, evés-ivás után is még a helyén marad.

IMG_2760

4. Óriási választék. Mivel rendkívül népszerű, ennek köszönhetően a színskála is állandóan bővül, különböző limitált kollekciók is megtalálhatóak egyes márkáknál.

IMG_2759

5. Gyorsan alkalmazható. Mivel alapvetően gyorsan szárad, így a reggeli rohanásba még beleférhet!

IMG_2754

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .