Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionPROGRAMAJÁNLÓ

Folytatódik az Országos Kő-Papír-Olló Bajnokságsorozat!

21751520_686691178208291_2605295009723133988_n

A Bújj, bújj zöldág világrekord és a Váraláfutás után folytatódik a Gibbonok legnagyobb összecsapása, az Országos Kő-Papír-Olló Bajnokságsorozat!

Akik már azóta Kő-Papír-Ollóznak lázasan, hogy lement a nyári bajnokságunk, most fellélegezhetnek! Még van esély bejutni a szuperkupára, az által pedig az abszolút bajnoki címre! Mert bármennyire is hihetetlen, a cél továbbra is a nemzetközi hírnév, amit érdemes elkezdeni komolyan venni, mert itt van a küszöbön. A Gibbon Games ugyanis minden évszakban megtartja az elemek ütközetét, a szezonális bajnokságokon végzett első nyolc helyezett pedig kvalifikálja magát a szuperkupára, aminek a győztese képviselheti majd hazánkat Angliában, a Kő-Papír-Olló Ligában!

Az őszi bajnokság ideje most jött el! Október 21-ét kőbe véstük ollóval, amiről most már papírunk is van, ráadásul egy családbarát, délután 2 órai regisztráció-nyitással! Tekintettel az időjárás őszi jellegére az eseményt most először fedett pályán, a Temple Bárban tartjuk, a Nagymező utca 30-ban, ezért itt már nem mindenkinek fognak beválni a szabad téren kigyakorolt technikák! Viszont, ha már fedél alatt leszünk, úgy döntöttünk, egy fedél alá hozzuk a versenyszellemet a jó hangulattal, ezért Dumaszínházas műsorvezetőnk, Valtner Miklós a technika segítségével igazi show-kíséretet kap, ami után valóban bajnoknak érezheti magát, aki jól végzi a papírmunkát!

A versenyzők természetesen most is ingyen jelentkezhetnek, amire az esemény Facebook oldalán biztosítunk online regisztrációs lehetőséget is, hogy biztosan beférjenek a korlátozott, 128 fős létszámba. Ugyanakkor az ingyenes jelentkezés ellenére továbbra sem csak a dicsőség gazdagítja majd a bajnokot, értékes ajándékokkal is szeretnénk megruházni a Temple Bár, a Comedy Centrall és a Reflexshop és a felajánlásával! A Gibbon Games pedig országos szinten is dolgozik azon, hogy a Kő-Papír-Olló legitim, elfogadott sportág legyen az emberek szemében, így mára egyre több helyen mondhatja el magáról büszkén, hogy benne van az ország tíz legjobbjában.

A Kő-Papír-Olló látszólag egyszerű, mégis egy mára sokak számára sorsdöntő játék. Ezt legjobban az a példa érzékelteti, amikor 2005-ben egy Japán üzletember Cézanne, Picasso és van Gogh gyűjteményét annak az aukciós háznak adta, amelyik a legjobban teljesített egy általa megrendezett Kő-Papír-Olló versenyen.

A Gibbon Gamesről

A Gibbon Games egy kreatív csapat, amely közösségi játékokat szervez Budapest különböző helyszínein. Játékaink során újraértelmezzük a minket körülvevő épített teret, így zökkentve ki az embereket a hétköznapok szürke világából. A játékok minden érdeklődő számára elérhetők, nem kell hozzájuk felszerelés vagy szakértelem és mindig ingyenesek, így a részvétel mindenki számára nyitott. Cél, hogy a Gibbon Games közösséggé kovácsolja a városi fiatalságot, kreatív energiákat szabadítson fel és új emberi kapcsolatokat hozzon létre!

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..