Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
NIGHTSHIFT

Forradalmi eseményhármassal támad a hosszú hétvége

Screen Shot 2019-03-14 at 12.12.44

A haza színei végtelenben pompáznak majd ezen a három napon.

Alapvetően a fekete fehér logóból indult, de mára teljes színpompában vetül elénk a Cinema Hall életútja, melyben nem csak a vizuális ingerek tekintetében élvezhetjük a sokszínűséget, hanem az elektronikus zenei programokban is.

Sötét buliktól egészen a szín kavalkádig minden megtalálható ma a nagy mozi klubteremben, ahol igen élmény dús vetítések zajlanak hétről hétre.

Az elmúlt időben a goától kezdve a karneváli hangulatig tapasztalhattuk meg a szórakozás extra élményeit, de most, a március 15-i hosszúhétvége során további intenzív behatások érhetik szemünket és fülünket egyaránt, ha ellátogatunk az Ajtósi Dürer sor 19-21. szám alá.

Mondanánk, hogy ajánljuk kezdésnek a 14-ére szervezett Next Level partyt, de a mexikói Boombox Cartel első európai fellépésére már minden jegy elkelt, úgyhogy maximum az eseménynél lehet még néhány lepattanót találni!

A megismételhetetlen basszuséjszakát követően a forradalom estéjén már nem a haza színei dominálnak majd, hiszen az UV Color Party Hungary valami olyan különleges látványba hív minket, ahol az UV és arany színek kavalkádjában találjuk majd magunkat, további exkluzív kiegészítésekkel, legyen az például UV COLOR DANCESHOW.

A teljes három napos szórakoztatásra pedig további látvány és hangulatfokozással az újonnan induló Coco Loco sorozat teszi fel az i-re a pontot, ahol az Elrow rezidens Bastian Bux nem csak legjobb zenéit, hanem a barcelonai sorozat atmoszféráját is magával hozza, így március 16-án, szombaton elveszhetünk az első elektronikus zenei dzsungelban.

Ez a programhármas tökéletes szórakozási hullámot bocsájt Budapestre, egy fontos kérdést vethet fel bennünk: Mikor vált a Cinema Hall Budapest legszínesebb klubjává? Igazából mindegy is, a lényeg, hogy van miből válogatnunk!

Bővebb infó a klub közösségi oldalán.

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..