Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
PROGRAMAJÁNLÓ

Főszerepben az ILLÚZIÓ a Margitszigeten

vincent

Augusztus 12-én és 13-án a csoda kapja főszerepet. A Margitszigeti Szabadtéri Színpadra nemzetközileg is elismert illuzionisták ejtenek ámulatba. Jön a nagy illuzionista show, ahol a lehetetlen lehetségessé válik!

Az Budapesti Nyári Fesztivál tavalyi, éjszakai revücirkusz hatalmas sikere után az idei évben egy szuperlátványos magic show-val várják a műfaj szerelmeseit a Margitszigeten, az illúzió és a mágia jegyében összeállított, egyedi programmal. Világhírű illuzionisták lépnek színre elbűvölő lányok és egy sármos konferanszié társaságában, hogy lélegzetelállító mutatványaikkal elkápráztassák a közönséget. A Magyarországon még soha nem látott, hihetetlen attrakciók izgalommal és csillogással töltik meg a forró nyári éjszakát.

farla

A varázslat és borzongás világába a szemfényvesztés mesterei kalauzolnak el bennünket. Európa legfiatalabb világklasszis illuzionistája, a francia Vincent Vignaud a legkülönbözőbb módokon lépked könnyedén az élet és a halál közötti csalóka mezsgyén. A 2015-ös Merlin-díjas, brit-spanyol David Climent hamisítatlan déli sármjával és mediterrán temperamentumával bolondítja meg látványos lézershow-val átszőtt bűvészszámait. A Hollandiából érkező Christian Farla három évtizedes tapasztalattal, számos nemzetközi díjjal és többezer fellépéssel a háta mögött áll margitszigeti színpadra, ahol szabadulóművészként és illuzionistaként is bemutatkozik a magyar közönségnek. A külföldi világsztárok mellett a magyar bűvészvilág egyik legnevesebb, nemzetközi hírű művésze, Nagy Molnár Dávid is bemutatkozik klasszikus mutatványaival.

A világ legjobb és legkeresettebb illuzionistái először szerepelnek együtt a káprázatos Magic Night illuzionista show-ban a Margitszigeten.

nagymolnardavid

Érdemes ezeket a nem mindennapi alkalmakat még varázslatosabbá tenni a Budapesti Nyári Fesztivál kínálta lehetőségekkel: Budapest esti panorámájában gyönyörködve, a Dunán ringatózva érkezni a Színpadhoz, a koncert előtt meglátogatni a 105 éves víztorony galériájában és udvarában rendezett kiállításokat:  Tiéd a Margitsziget! fotópályázat legjobb alkotásait, a Táncoló Margitsziget című tánctörténeti fotótárlatot és a Budapest Bábszínház Szerelmes párok, szerelmes bábok kiállítását, és nem utolsó sorban, a víztorony kilátójából lepillantani az ezerarcú, magyar főváros nyáresti zsongására.

További információ és jegyvásárlás itt!

magic_night_fekvo

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..