Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
47343334_10210652478261836_5989420731375550464_n

Még anno a Budapest-Bamako rally mottója nagyon megfogott: “A keretet mi adjuk, a képet te fested bele”.
Látom a lipcsei turistát, aki befizetett erre az útra és naphosszat a sőrt nyakalja, látom a belga nyugdíjast, aki maholnap bőrrákos lesz mert a napágyat csak étkezéskor meg alkonyatkor hagyja el, ő is ide fizetett be. Ez az ő döntésük. Az ő festményük egy csendélet lesz.


De én biztatok minden kalandra vágyot, hogy akarjuk megismerni, felfedezni az ismeretlent. Az egyik képen egy szép part látható. Az instagramm sztárok, celebek a belött hajkölteménnyel, koktélospohárral a kézben ilyen helyeken szelfiznek. Látom, hogy nekik 200-300 lájkjuk van, nekem ennek töredéke. De nekem mellette van négy másik fotóm.


A helyi járaton döckölődöm, amit Mohamed vezet, muszlim, van egy gyereke, és pontosan betartja a menetrendet. A kisbuszra felpattan egy helyi lakos, a kocsi oldalán fogodzkodik, invitálom beljebb, szóba elegyedünk, meséli, hogy ő is soför, de összetört az autója, így most nincs munkája, aztán a következő falunál kopogtat a tetőn, Mohamed nem hallja, így én is dörömbölök, lassítunk, utastársunk ekkor leugrik. Mi folytatjuk az utazást a vakítóan fehér óceán partjára, ahol nem készül a csapzott fejemről szelfi, de az jár a fejembe, hogy vannak barátaim, akik így kedvelnek.


U.i: Mohamed kapott ajándékba egy Flyerz napszemüveget, délután abban jött vidáman értünk, pontosan;)

Forrás: Balatoni Attila, https://www.facebook.com/balatonia

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..