SPORT

Fürdőzz a jóban! 3 ingyenes wellness tipp otthonra

Screen shot 2016-02-25 at 12.47.48

a-fitness-ejszakaja-aprilis

Ha épp nincs kedved, több órád, netán pénzed ellátogatni kedvenc gyógyfürdődbe, neked szól 3 rendhagyó fürdőző tippünk! És még a kádat sem kell hozzá vízzel teleereszteni. Energetizáló fürdők következnek, amik nem kerülnek semmibe, viszont frissebb, koncentráltabb, kisimultabb lehetsz utánuk.

napfurdo
kép: Pinterest

Napfürdő. A cicák kedvenc tevékenységét ideje nekünk is a mindennapjaink részévé tenni! Tested-lelked hálás lesz érte, ha megfürdőzteted a napsütésben. A ragyogó reggeli napsütés kivételesen jó hatással van a hangulatunkra – és ez tudományos tény. A depresszióűző D-vitamint napfény hatására kezdi el ugyanis termelni a szervezetünk. Ülj vagy feküdj ki a napra, de akár tevékenykedhetsz is egy napsütötte helyiségben, a lényeg, hogy legalább 20 percig tartson, és a napsütés minél nagyobb bőrfelületet érjen. Egyetlen dolog állhat csak az utadba: az időjárás.

csendfurdo
kép: Pinterest

Csendfürdő. Nálad gyakran megesik, hogy teljes csendben vagy otthon? Hogy sem a tévé, sem zene, sem rádió nem szól a füledbe? Sokan még a fürdőszobában is hallgatnak valamit. Multimédiás eszközeink mára átvették a hatalmat otthonainkban, amivel nincs is nagy gond persze – de érdemes néha “hangböjtöt” tartani. Találj a napodban olyan időszakot, amikor minden hangforrás ki van iktatva, legyen az gép vagy ember (tehát zajongó családtag vagy lakótárs se zavarja meg a csendedet). Az idegrendszered hálás lesz a beiktatott csendért!

kép: Pinterest
kép: Pinterest

Légfürdő. Te szoktad csinálni? Vannak családok, akiknél alap, hogy pucéran mászkálnak otthon, másoknál tabu a meztelenkedés. Persze itt most nem is közösségi tevékenységre gondolunk. A légfürdő lényege, hogy minimum 10-15 percet teljesen meztelenül tölts, és fontos, hogy nem fekve, hanem tevékenykedve tedd ezt. Így azok a bőrfelületek is, amiket mindig ruha takar, szó szerint szabadon fellélegezhetnek. Tudtad, hogy a legnagyobb méregtelenítő szervünk a bőrünk? Hagyj időt neki, hogy felfrissüljön, levegőhöz jusson.

A pihenés percei után pedig jöhet az aktivitás! Tedd te is a sportot a mindennapjaid részévé, amihez épp kapóra jön a közelgő FITNESS ÉJSZAKÁJA, amelyen akár tucatnyi mozgásformát kipróbálhatsz!

KEZDD EL!

Az első lépések mind ijesztőnek tűnnek, de csak kezdd el, nyomd a START-ot! Hiszen már vártak Rád, egyenesen büszkék Rád, segítenek majd Neked és ott lesznek Veled, míg el nem éred a célod.Tudod miért? Mert végre ELKEZDTED! A Flyerz bemutatja: A Fitness Éjszakája – Megmozgatjuk a várost!2016. április 16-án már 16:00-tól országszerte!Részletek: https://www.facebook.com/events/749536058510550/

Közzétette: Flyerz Magazin – 2016. február 17., szerda

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .