Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
PROGRAMAJÁNLÓ

A Fűszer és Lélek gasztrobloggere a Flyerz konferenciáján meséli el történetét

fuszeres_eszter1

Fűszeres, azaz Bodrogi Eszter neve a legtöbb gasztroblogokat követő embernek ismerős, Fűszer és Lélek nevű blogja többezer gasztromán és háziasszony mentett oldalai között szerepel. Szakácskönyvére már-már  kötelező irodalomként tekinthetünk, és 2015. márciusától a Nők Lapja Café-n követhetjük a posztjait.

A Fűszer és Lélek receptjeinek ismertetőjegye, hogy jól használhatók, a körítés pedig, amivel Eszter tálalja őket, élvezetes olvasmányként is megállja a helyét, a finomságok mellett élménybeszámolói és sikertörténetei szórakoztatnak is.

Fűszeres Eszter
Fűszeres Eszter

Eszter eredeti szakmáját tekintve nyomdász, egész pontosan betűszedő, de sajnos ez a szakma nem létezik már. Férjével egy informatikai vállalkozást vezetnek, és „kikapcsolódásként” városismereti sétákat is tart Budapesten, néha Tokaj-Hegyalján is. 9 éve kezdett blogolni, amikor gyesen volt a kisfiával, méghozzá azért, mert “a barátai már nem örültek az e-mailen küldött sok kenyérfotónak”. Jobb fórumnak bizonyult egy blog.

Azóta több szakácskönyve is megjelent, az első, a Fűszer és Lélek – zsidó konyha itt és most már két kiadást megélt, és olyan modern zsidó receptek vannak benne, amilyeneket a kétezres években is bárki szívesen elkészít. Az alkotás természetesen nem állt meg, Eszter azóta kiadott egy leveses szakácskönyvet, Leves minden napra címmel, és megjelent második zsidó szakácskönyve, a Családi receptek, mely miközben számos jól használható hétköznapi és ünnepi fogás receptjét mutatja be, a zsidó családi hagyományokról is mesél.

A Fűszer és Lélek gasztrobloggere, Bodrogi Eszter a Flyerz Gastro & Event Marketing és Sikertörténetek Konferencián először meséli el egyben történetét, hogyan épített gasztroblogból személyes márkát és karriert.

Ne hagyd ki inspiráló előadását, váltsd meg a jegyed most!

Flyerz Gastro & Event Marketing és Sikertörténetek Konferencia
2016. október 27., Várkert Bazár

A PROGRAM:

12:00 Köszöntő – Molnár Edina (Flyerz Magazin, főszerkesztő)
12:15 A gasztro- és eseménymarketing tipikus hibái a közösségi média felületeken – Klausz Melinda (kozossegi-media.com, közösségi média specialista)
13:00 Brandépítés a fesztiválokon keresztül – Flamm Gábor (KOLBICE by kobe, kereskedelmi vezető)
13:30 Kósza gondolatból országos siker egyetlen év alatt – Takács Gergely (Zabáljcsak, tulajdonos)
14:00 Ebéd a Bodrog Smoker jóvoltából / Bemutatkozik a DiningBook – A Gasztroblog
15:00 Gasztroblogból személyes márka és karrier – Bodrogi Eszter (Fűszer és Lélek, gasztroblogger)
15:40 A Flyerz meglepetés vendégének előadása
16:20 Nosalty sikersztori, avagy a vizuális tartalmak szerepe a brandépítésben – Kárai Dávid (Nosalty, lapigazgató)
17:00 Szünet
17:30 Hogyan szervezzünk sikeres gasztrofesztivált – Radics Tibor (Zamárdi Gasztro és Utcza Fesztivál, főszervező)
18:00 FORDULÓPONT, avagy hogyan vált a Tikkadt Szöcske „ugrásszerűen” láthatóvá a piacon. Az ajánlások szerepe a márka ismertségének növelésében – Neumann-Bódi Edit, az Italműhely vezetője és Vízer Gergely, a marketing vezető (Tikkadt Szöcske)
18:30 Szünet
18:40 Az ízek és az alapanyagok művészete – Budapesten kívül is zajlik a gasztroforradalom – Sándor Béla (Bori Mami – Gyöngyös, tulajdonos)
19:10 A Flyerz exkluzív sztárvendégének előadása

Várunk szeretettel a Várkert Bazárban, ha a fentiek közül akár egy pontot is személyhez és vállalkozáshoz közelinek éreztél! Találkozzunk a II. Gastro & Event Marketing Konferencián, addig is várjuk a témához kapcsolódó kérdéseiteket, melyekre természetesen legjobb tudásunk szerint válaszolunk majd!

Időpont: 2016. október 27. 12.00-20.00
Helyszín: Várkert Bazár, Déli szárny

Jegyárak:
Early Bird (október 17-ig): 7.900 Ft
Normál: 9.900 Ft

Jegyvásárlás 

További információval kapcsolatban keress minket a következő telefonszámon: +36 31 780 6839

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..