Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
PROGRAMAJÁNLÓ

Galla Miklós, az Ámokfutók és Soerii & Poolek egy színpadon lép fel!

A három név csupán egy lapon említése láttán is heves pislogásba kezdtünk, nemhogy megnézzük a helyszínt, aki – ennek az első ránézésre elég kemény agymenésnek – otthont ad. Ki más lehetne ez, mint a mindenre elszánt Fogas Ház!

A retróláz úgy tűnik a Kazinczy utcába is elért, júniusban a Fogasház és a Fogaskert összevont születésnapján már villantott a programszervező brigád, amikor tető alá hoztak olyan neveket, mint a Kozmix, a Fresh és az Ámokfutók. Az akkori, hitetlenkedéssel átitatott reakciók arra sarkallták a szokatlan megoldásokra mindig nyitott szervezőket, hogy továbbgondolják az akkori sikerhétvégét. Ebből született a Party Masters Kollekció, ami szemrebbenés nélkül ereszti össze a ’90-es évek állócsillagait a jelen és a jövő meghatározó zenészeivel, DJ-ivel. Szeptemberben ezt két alkalommal is megteszik majd, először 16-án, pénteken és 17-én, szombaton, és nem is kell külön megjegyeznünk, hogy mindkét este egészen elképesztőnek ígérkezik.

A pénteki zenei tűzijátékot DJ Dominique, a tőle megszokott hangulattal és lelkesedéssel fogja levezényelni, a színpadon és a keverőpult mögött pedig olyan nevek sertepertélnek majd, mint a teltház-specialista Soerii & Poolek, a vajkezű és vájtfülű DJ Rabbi Williams és a Fogas-család egyik zenei motorja, Utah. Természetesen ismét él a lehetőséggel Kozsó és Keira, vagyis fellép az Ámokfutók, és a Fogaskertben nem múlhat el péntek este az International Love Affair nélkül – most sem fog.

DE HOGY KERÜL IDE GALLA MIKLÓS?!

Szombaton a kivédhetetlen Galla Miki ad majd önálló koncertet, hangszert ragad a Panel Surfers, és jönnek sorban olyan előadók, akik az utóbbi években alapvetően határozták meg a Fogas mindennapjait: Deck Attack (Infragandhi, Cyborg Templar), TMX, Elliot & Séf és ezen az estén vendégművészek is érkeznek, a house-t hozza Törökországból a Pineapple Pop.

Csatlakozz az eseményhez, nehogy lemaradj bármilyen infóról!

Fogas Party Masters Kollekció! Szept. 16-17!

1073 Budapest, Akácfa utca 51.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..