MOTORSPORTSPORT

Garamvölgyi Zoltán és Takács Antal a Veszprém Rallye előfutói

Garamvölgyi Zoltán

A balul sikerült Italian Baja után sem csügged a Yamaha Garilla Racing Team. Garamvölgyi Zoltán és Takács Antal párosa a hétvégén ismét autóba ül, a fiúk a Veszprém Rallye-n csapatják majd keresztbe a gépet. A versenyben ugyan nem vesz részt, de előfutóként „rajthoz áll” a fentebb említett remek kettős.

Sem Takács Antal navigátor, sem Garamvölgyi Zoltán pilóta számára nem lesz ismeretlen a terep. Zoltán immáron tizenhat esztendeje a közismert és komoly népszerűségnek örvendő HunGarian Baja tereprali világ kupafutam főszervezője, így nagyon jól ismeri a Veszprém környéki terepet:

„Egy kis sebtapasz lesz ez nekünk az Italian Baja után, itt nyomás nélkül, száraz körülmények között megjárathatjuk az autónk. Nekem régi nagy vágyam, hogy a HunGarian Baja által is használt versenypályát egyszer kipróbálhassam nyáron a saját gépemmel, ez pedig most végre megvalósul. Elsősorban a kilátogató nézők, valamint a magunk szórakoztatására fogunk törekedni, és remélem, közben azt is meglátjuk, hogy jó irányba tartunk a fejlesztésekkel. Nem elhanyagolható tény, hogy ez egy újabb rangos megjelenés a hazai tereprali számára is, így igyekezni fogunk a Veszprém Rallye-n is népszerűsíteni szeretett sportágunkat.” – összegezte Garamvölgyi Zoltán, mire is számítanak a hétvégén.

 

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Italian Baja

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .