garnier_micellas_viz

Már régóta hódítanak a micellás vizek. Kíméletesen távolítják el a sminket és tisztítják az arcbőrt. Rengeteg márka előrukkolt már eggyel, de talán a pálmát mégis a szinte elsők között volt kapható a Garnieré viszi. Már egy korábbi alkalommal kifejtettem a véleményemet, de azóta előrukkoltak két újfajta változattal. Egyik egy problémásabb, zsírosabb bőrre való viszont a másik még újnak számít. Már említettem, hogy én a szemsminket jobban szeretem kétfázisú termékkel eltávolítani, így a sima micellás víz nem teljesen hozta számomra a megfelelő eltávolítást, ha egy tusról volt például szó. De ez már nem probléma, hiszen már a Garnier is előrukkolt egy kétfázisú lemosóval.

Azt ígéri, hogy a tartós sminket kíméletesen eltávolítja, nyugtatja a bőrt és nem hagy olajos érzetet. Ezekkel teljesen egyet tudok érteni. A vízálló sminket is tökéletesen eltávolította, ráadásul lemosás után a szemem se pirosodott ki a mondhatni dörzsöléstől, ami egy sminklemosással jár.  A termék 400 ml-es így egy jó darabig, kb 200 vattakorongos lemosásra elég. A csomagolás a már megszokott Garnier, így nem egy utazó, vagy könnyen hordozható termékről van szó. Használata roppant egyszerű: össze kell rázni a terméket, hogy az olajos rész keveredjen a micellás vízzel, így ezek után már moshatjuk le a sminket. Minden bőrtípusra ajánlják, valamint argán olajat is tartalmaz.

Már különböző helyeken is találkozhattunk a termékkel, ugyanis rengeteg vélemény található már róla az interneten. Mondjátok el ti is!

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .