GASZTRO

Gasztrokalandozások Amerikában, avagy ideje benézni egy BBQ fesztiválra!

best in the west

Szakmai továbbfejlődés, az új trendek felkutatása, kalandvágy, gasztronómiai elhivatottság – ezek mind-mind Kiss Péter és Kiss Dávid, a Budapest Barbecue Company tulajdonosainak mozgatórugói a már hagyományossá vált éves amerikai szakmai útjukhoz. Korábbi utazásaikról itt olvashattok bővebben, ebből megtudhatjátok azt is, hogy útjaik során a BBQ szentélyek meglátogatása mellett egy olyan eseményen is részt vesznek, melyen a legnagyobb nevek találkoznak – lehetőséget adva arra, hogy egy helyen és egy időben minél több stílust ismerhessenek meg és a BBQ mesterségének válogatott fogásait leshessék el.

Ez alkalommal a Best in the West Nugget Rib Cook-Off-ra látogatnak el a barbecue iránt elkötelezett étterem-tulajdonosok, ami Amerika legnagyobb barbecue fesztiválja és egyben versenye is: 5 napon át 25 versenyző csapat összesen 130 tonna húst dolgoz fel és süt meg, ezáltal mérve össze tudását. A csapatok meghívás útján indulhatnak a versenyen, csak úgy akárki nem jelentkezhet. A lelkes BBQ fanok pedig végigkóstolhatnak mindent, betekintést nyerhetnek az elkészítési folyamatokba, beszélgethetnek és tapasztalatot cserélhetnek a résztvevőkkel.

Ezt teszi a Budapest Barbecue Company csapata is, akik ráadásul közvetítik is Nektek a történéseket!

Augusztus 30-tól 5 napon át figyelemmel kísérhetitek a Best in the West Nugget Rib Cook-Off történéseit Facebook oldalunkon, ahol live bejelentkezések alatt igyekeznek minél többet megmutatni nektek a rendezvényből. Hallhattok a versenyzőkkel és a szervezőkkel készített interjúkat – többek között a Carson City BBQ-val, az Uncle Bub’s BBQ-val, vagy a The BBQ Company-val -, betekintést nyerhettek a verseny alakulásába és lencsevégre kapnak minden olyan érdekességet, mely a figyelmetekre méltó. 🙂

Emellett pár napot Las Vegasban és San Franciscóban is eltölt a Budapest Barbecue Company csapata, így adva még több színt az augusztus 29-én indult BBQ Tasting Tour-nak. Tartsatok velünk ti is és ha bármilyen kérdés felmerülne bennetek az úttal kapcsolatban, vagy kérdeznétek ti is a BBQ nagyágyúitól, csak írjatok nekünk Facebook oldalukra vagy használjátok a komment szekciót!

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .