MOTORSPORTSPORT

Gender Racing Team – A jövő csapata a jelenben

GRT_2F9A0735DIJK

A hétvégén rendezték az MNASZ Autós Gyorsasági Szakág 2019-es Országos Bajnokságának a díjátadó gáláját, melyen a GenderRacing Team versenyzői és csapata is számos elismerésben részesülhetett.

Egy év végi díjkiosztó gála, mindig egy kis összefoglalása, egy kis visszaidézése is az elmúlt versenyévadnak. Az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágában az év végén a bajnoki címekért és helyezésekért járó díjak, serlegek hagyományosan nagyon szépek és impozánsak! Ám a versenyzőknek, a csapatoknak nem a serlegek anyagában lévő fém és műanyag az igazi megfizethetetlen érték! Hanem az, hogy amikor a polcon ránéznek egy-egy díjra akkor felidéződnek azok az élmények, izgalmak, melyek ahhoz a versenyhez, ahhoz a bajnoki évadhoz kötődnek melyen azt elnyerték! Na meg nem utolsósorban eszükbe juthatnak róla azok az emberek, csapattagok, sporttársak, akikkel közösen azt az eredményt elérték! Ezek az emlékek és képek örökre ott lesznek a legjobb és legmegbízhatóbb adat tároló „felhőben”, a sporttársak emlékezetében.

2019-ben a GenderRacing Team versenyzői számára is bőven van mit feleleveníteni, amikor ránéznek a most kapott díjakra! Hefler Róbertnek eszébe juthat a második formaautós szezonjában megszerzett abszolút OB címe, az FIA CEZ Zóna Trófea Formula Renault Kupa bajnoki címe, Szabó Nikolasnak élete első formula autóban nyert bajnoki címe az MNASZ Formula Renault Kupában és egy szépen csillogó bronzérem a magyar bajnoki értékelésben, Szomszéd Lali pedig az MNASZ Formula Renault Kupa második helyéért folytatott küzdelmeket idézheti fel a serlegre pillantva.

Nem mellesleg versenyzőink egy nagyon kedves díszvendégtől vehették át a díjakat. OthmarMichl az AustroHungarian Business Council elnöke régi elkötelezett rajongója és támogatója a technikai sportoknak.

A bajnoki tabellán elért eredményekért járókon kívül, több megtisztelő különdíjat is kapott a GenderRacing. Ismét a csapatnál maradt a Rookie of The Year, a hazai gyorsasági autósport év újonca díja melyet Szabó Nikolas vehetett át! Szomszéd Lali az év meglepetése díjat kapta meg az új versenykategóriában mutatott kiemelkedő szakmai fejlődéséért! Gender Tamás pedig a megtisztelő Jövő Csapatadíjat vehette át az MNASZ Atós Gyorsasági Szakágának vezetőjétől. Ez egy kiemelkedően komoly elismerése a csapat szakmai fejlesztésébe, az eddigi eredmények elérésébe fektetett több mint tíz éves munkának és a jelenlegi csapatfelállásban rejlő komoly sportszakmai potenciálnak!

Ugyan még nincs itt az év vége, de akkor a megtisztelő elismerés okán is mostantól induljon a jövő! A jövő csapata a régi szeretettel vár minden autósport rajongót a 2020-as versenyévadban is a pályák mellé!

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .