FLYERZ REVIEW

Geometriai tetoválások, melyek elegánsan folynak keresztbe az ember testén

DotsToLines080

 

A modern művészet tetoválásokba való átgyűrűzése ma már világszerte látványosan valósul meg. Az egyik tetováló művész, aki eme mozgalom frontvonalában áll, Chaim Machlev, akinek csodálatos vonal tetoválásai gyakran úgy néznek ki, mint egy komplex geometriai szimuláció, amiket normál esetben egy számítógép képernyőén látunk.

Ennek ellenére gyönyörű geometriai, és hagyományos művészeti elemeket mutató tetoválásokat is készít. A berlini művész jellegzetes tetoválásai széles, szalagszerűen terjedő vonalak, melyek úgy rajzolják meg a vendégek testét, mint ahogy a cigaretta füstje száll tova.

A művész korábban IT menedzserként dolgozott, és 2012-ben kezdett el tetoválni, úgyhogy feltételezhető, hogy az első műveit tekercselt kábelek vagy a számítógépek csavarodó képernyővédői ihlették.

 

2 DotsToLines015 DotsToLines022 DotsToLines051 DotsToLines076 DotsToLines080 DotsToLines081 DotsToLines117 DotsToLines138 DotsToLines1071

 

További információ: dotstolines.com

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .