Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Egyéb

Gépelés, vagy játék kézgörcsök nélkül: Tt eSPORTS MEKA PRO

tt-esports-meka-pro-cherry-mx-mechanical-gaming-keyboard-with-on-the-fly-macro-record-function

A MEKA Pro Cherry MX mechanikus billentyűzet kiemelkedő strapabírással és a játékosok számára fejlesztett, számos új funkcióval érkezik.  A Cherry MX kapcsolók magas érzékenységűek, több, mint 50 millió kattintást képesek elviselni, valamint egyedi piros megvilágítást és 7 féle fényhatást, valamint 4 (RTS/FPS/MOBA/MMORPG) előre beállított gaming zóna módot is kaptak. 100%-ig visszaadják a játék élményét, nincs reakcióidő, illetve beállíthatunk makrókat is, az egyedi testre szabáshoz.

 tt-esports-meka-pro-cherry-mx-mechanical-gaming-keyboard_2

A MEKA Pro Cherry MX mechanikus gaming billentyűzet, aranyozott érzékelőkkel és a többszöri erőteljes ujjlenyomásnak ellenálló, fémötvözetű rugókkal, pontos és precíz játékélményt biztosít.  A magas élettartamú és tartós kapcsolók több, mint 50 millió kattintást szavatolnak.

tt-esports-meka-pro-cherry-mx-mechanical-gaming-keyboard-has-9-additional-red-keycaps

Tervezésekor, minden egyes billentyű mögé, egyedi világító-diódát terveztek, így a MEKA Pro Cherry MX mechanikus gaming billentyűzet élesebb és fényesebb, ennek köszönhetően pedig jobba látható megvilágítása hozzájárul ahhoz, hogy a játékra tudjunk koncentrálni. Beállíthatjuk a 7 előre programozott fény effektet is: folyamatos, pulzáló, reaktív, fodrozódás- és hullám szerű, szikrázó és be vagy kikapcsolt. A doboz tartalmaz 9 darab piros billentyűzet gombot is, melyet a saját igényeinknek megfelelően cserélhetünk.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=ncO_FwZnYyY[/embedyt]

 

 

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..