Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionSPORT

Gilda Max Fitness – Budapest fitness óriása

1

Nem véletlen, hogy a főváros egyik legmeghatározóbb fittness terem lánca, a Gilda Max jut elsőként eszünkbe, ha szóba kerülnek az edzőtermek, hiszen magas és állandó minőséget nyújtva, nagyszerű lehetőségeket kínálnak a mozogni vágyóknak.

Budapest négy igen forgalmas és népszerű pontján vehetjük igénybe a Gilda minőségi szolgáltatásait, akár 24 órán keresztül, az átlag piaci árakhoz mérve igen kedvező feltételek mellett. A nyugati színvonalú mozgásközpontokban prémium kategóriás, professzionális eszközökkel, valamint elismert trénerek segítségével sportolhatunk.

A négy létesítményben összesen közel 7000 négyzetméteren gondoskodhatunk tökéletes formánkról kellemes környezetben. Berendezéseiket szakértők bevonásával választották a legjobb gyártók kínálatából, egyaránt kedvezve a konzervatívabb géptípusok és a legmodernebb edzésformák kedvelőinek.

Az egyéni edzés és a testépítés mellett részt vehetünk számos nagyszerű és különböző típusú csoportos órán, valamint küzdősport edzéseken is. A hely kíváló lehetőségeket rejt minden korosztály és nem számára, így a fiataloktól és a kisgyermekes anyukáktól, az óvodás korúakon át a nagyszülőkig bárkinek. A programokat pedig úgy alakították ki, hogy ne csak fizikai, hanem szellemi feltöltődést is nyújtsanak a mozgással. Tudtad például, hogy az összes Gildában van finn szauna, infraszauna és szolárium is? Az idő itt nem lehet kifogás, hiszen termeik éjjel-nappal látogathatók, így a sportolás könnyedén beépíthető naptárunkba.

Kóstolj a minőségi edzés élményébe a Gilda Max mozgásközpontjaiban!

Gilda Max Allee

Cím: 1117 Budapest, Október Huszonharmadika u. 8-10.

Nyitva tartás: Hétfőtől-Vasárnapig 0-24 órában

Elérhetőség: +36 1 279 1443

Gilda Max River Estates

Cím: 1134 Budapest, Váci út 35.

Nyitva tartás: Hétfőtől-Vasárnapig 0-24 órában

Elérhetőség: +36 1 707 0122

Gilda Max Flórián

Cím: 1033 Budapest, Flórián tér 6.

Nyitva tartás: Hétfőtől-Vasárnapig 0-24 órában

Elérhetőség: +36 1 240 5638

Gilda Max Hermina Towers

Cím: 1146 Budapest, Hungária krt. 162-166.

Nyitva tartás: Hétfőtől-Vasárnapig 0-24 órában

Elérhetőség: +36 1 471 9199

 

Web: https://www.gilda-max.com/

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..