Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
EgyébFlyerz SelectionSPORTTrend & Beauty

A Gorilla Wear ruhák mindent kibírnak

16

Kényelem és teherbírás – ez számunkra a legfontosabb! – állhatna ez is a Gorilla Wear cégtábláján. A napjainkban hatalmas népszerűségnek örvendő cég legfőbb profilja a nagy teherbírású sportruházat és kiegészítők gyártása, amely a bodybuildinget, erőemelést kedvelő vagy akár extrém izomzattal rendelkező férfiak számára nyújthat kényelmet és biztonságot a mindennapi sportoláshoz.

Ám nem csak a férfiakra gondoltak! A Gorilla Wear folyamatos újdonságokkal lepi meg a vásárlóit. Legutóbb az utcai viseletekkel és a legújabb kiegészítőkkel hódítottak, ám ezúttal a fitneszrajongó hölgyekre is gondoltak. Trendi, színes sportfelsőkkel és nadrágokkal várják az érdeklődőket, amelyek kényelmesek és tökéletesen kiemelik az alakot is.

Minőségi edzőruhák igényeseknek – talán így lehetne a legpontosabban megfogalmazni a Gorilla Wear lényegét. Körülbelül 2010-ben kezdtek bele a vállalkozásba, mára pedig komoly versenyzőket is szponzorálnak. Sokak között például a világbajnok és kétszeres olimpiai bajnok testépítőt, Arnold Gergelyt, és az anyacég által szponzorált Balogh Robint. De egy percig sem állnak le! Jövőre a küzdősportok világába is belevetik magunkat, így sok érdekességre lehet majd számítani az üzletükben!

A Gorilla Wear nem véletlenül tett szert ekkora figyelemre, ugyanis termékeik különleges eljárással készülnek.

Mivel a vásárlóik többsége nehéz súlyokkal dolgozik, ezt figyelembe is vették. Olyan különleges cérnából készülnek a termékek, amelyek teherbírók és szinte lehetetlen eltépni őket. Na meg persze, az is fontos, hogy egy „átlagos” ruhaüzletben egy bodybuilder nem biztos, hogy talál megfelelő ruhát a túlméretes combjára, karjára, amíg náluk nem csak méretet talál, de még különböző stílusokból is válogathat! A Gorilla Wear az átlagos, illetve a túlsúlyos emberekre is gondol edzőtermi, utcai viselet tekintetében.

Na de hol is található a Gorilla Wear? Budapesten a Bogdáni út 1. szám alatt  várják vásárlóikat, ingyenes parkolóval. De nem ez az egyetlen dolog, amiért érdemes felkeresni őket, ugyanis állandó akciókkal várják a betérőket!

Cím: 1033 Budapest, Bogdáni út 1.

E-mail: info@gorillawear.hu

Nyitva tartás: H-Sze-Cs-P: 10:00-12:00, 14:00-18:00

K.:        10:00-18:00

Sz.:       12:00-16:00

V.:         zárva

Telefonszám:

Mobil:     +36303175868

Tel/Fax: +361 274 8709

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..