FLYERZ REVIEW

Gyorstöltésre is képes az Adata új powerbankje

productgallery4935

Az ADAT® Technology a mai napon bemutatta az A10050QC powerbankjét, mely a cég leggyorsabb töltője jelenleg. Az eszköz a Qualcomm Quick Charge 3.0 technológiájára épül, amivel sokkal gyorsabban tudja feltölteni a mobilkészülékek akkumulátorát, ráadásul USB-C és USB-A típusú csatlakozóval is rendelkezik. Önmaga töltésére USB-C csatlakozót használ. A 10050mAh-ás powerbank galvanizált, házat kapott, így könnyebben és stabilabban tarthatjuk a kezünkben, valamint prémium minőségű Panasonic akkumulátorcellákra épül. Az ADATA-tól már ismert hat körös védelemmel rendelkezik, mely nem csak a felhasználó részére jelent biztonságot, hanem az újrahasznosítás során a környezetet is kevésbé terheli meg.

productgallery4937

Az ADATA az A10050QC teljes egészében a Quick Charge 3.0 technológia köré tervezte. Ezzel a funkcióval a hordozható töltő 40%-kal hatékonyabb, mint azok, amelyek csak Quick Charge 2.0 technológiát használják, valamint 4X gyorsabban tölti fel a mobileszközöket, mint a Quick Charge technológia nélküli powerbankek. Az A10050QC nagyjából 30 perc alatt egy 5”-os okostelefont a nulláról 80%-os akkuidőre képes feltölteni.

productgallery4939

A két kimeneti port nagyobb rugalmasságot biztosít, mivel a felhasználók egyszerre két mobileszközt is rákapcsolhatnak. Továbbá rendelkezik USB-C és USB-A csatlakozóval is a jobb kompatibilitásért. Az USB-C kimenet akár 18W, valamint a két csatlakozón összesen 4.6A (általában 2.1A áramerősséget biztosít egy port) leadására is képes. Az A10050QC egyidejű töltés és újratöltés funkciójával egyszerre tölthetjük mobilunkat és magát a powerbanket is. Önmagát a 2.5A-es gyorstöltéssel sokkal rövidebb idő alatt tölti fel, mint a hasonló termékek.

productgallery4942

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .